سلام عزیزم ، هر مرحله که بره جلو پیام میاد ، از بخش حمایت های کوتاه مدت تو سایت تامین اجتماعی هم میتونی ببینی تو چه مرحله ای هست ، منم تیر زایمان کردم هنوز هیچی واریز نشده البته واسه من به دستمزدم ایراد گرفتن ، قبل زایمان افزایش دستمزد داشتم واسه همین کلی مدارک ازم خواستن که بردم دادم
بنظرم ی سر حضوری برو ، منم نمیدونستم که مشکل از دستمزد مه منتظر بودم بریزم بعد سه ماه گفتم همسرم بره پیگیری کنه که گفتن چون قبل زایمان افزایش دستمزد داشته باید مستندات بیارید تا کمیته تشکیل بشه
اینم بگم تا شرکت لیست بیمه رو رد نکنه اینا چیزی نمیریزن ، باید شرکت اسم شما رو رد کنه با کارکرد صفر بیمه باید بدون ارتباط شما با کارفرما قطع نشده بعد واریز میشه
فیش حقوقی مهر شده سه ماه قبل زایمان ، قراداد ، لیست بیمه ،پرینت حساب و اینکه شرکت نامه بزنه دلیل افز ...
مدارک من که تایید شد ولی گفتن باید تعهد بدی که بعد مرخصی برگردی شرکت ، اینو واسه بار اول بود میشنیدم منم مجبور شدم امضا کنم حالا موندم بعد نه ماه نتونم برگردم چی میشه ، در ضمن هنوز هم چک منو صادر نکردن با اینکه ارسال شده مالی ، اینم از حمایتشون
خود شرکتتون گفت تعهد بدی؟ منم تو این فکر بودم بعد از ۹ماه حقوق بیکاری بگیرم🤦♀️حالا حقوق این چند ما ...
واسه من که آنقدر پیگیری کردم سه ماه اول رو واسم سند زدن هنوز پرداخت نشده ولی ، گفت ماه های دیگه هم ماه به ماه میریزیم ولی الکی میگن مگه اینکه بری یادآوری کنی