2777
2789
عنوان

خانوادم به علاقم توجه نمیکنن

101 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من عاشق رشته طراحی و دوخت هستم ولی مامانم نمیزاره برم میگه دوره چون توی ناحیه ما این رشته نیست و نزدیک ترین هنرستان به ما که این رشته رو داره ۸.۱۰ دقیقه با ما فاصله داره 

چطوری راضیش کنم برم ..بابام نمیدونم راضی میشه یا نه

و اینکه چون خواهرم رفتن نظری منم باید برم همون مدرسه ای که اونا رفتن درس بخونم و اینو خود خواهرم میگه . میگه ما رفتین این مدرسه تو هم باید بری..😑🤦🏻‍♀️

پیشا پیش مرسییییی

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا کار خیاطی طراحی دوخت ایندش معلوم تر پر درامد تر از رشته های نظریه

دقیقا منم همین نظر رو دارم ولی مامانممم میگه دوره با اینکه فقط ۸.۱۰ دقیقه باهامون فاصله داره  

مطمعنی علاقه داری بش؟از درساش و نحوه کار دبیرستانش و اینده شغلیش اگاهی کامل داری؟

حتی از دبیران هم بیشتر اطلاعات دارم 😁

اینقد که تحقیقققققق کردم که نگووو

بعد من خیلی به طراحی لباس علاقه دارم با اینکه تخصصی کار نکردم و آموزش ندیدم ولی الان طراحی میکنم و به نظر خودم کارام خوبه

باباتو راضی کن بری دنبال علاقتینی چه

آره اول بابام رو باید راضی کنم البته هنوز بهش نگفتم 🙂میخوام حالا چند وقت دیگه شروع کنم به راضی کردن😅

حتی از دبیران هم بیشتر اطلاعات دارم 😁اینقد که تحقیقققققق کردم که نگوووبعد من خیلی به طراحی لباس علا ...

مدرسه که باز شده

یعنی هنوز انتخاب نکردی؟

۱۰ دیقه که چیزی نیس😶😶

تاپیکهای قبل رو گردن نمی گیرم.اصلا اصلا بهشون نگاه نکن.🙂
مدرسه که باز شدهیعنی هنوز انتخاب نکردی؟۱۰ دیقه که چیزی نیس😶😶

سال دیگه میرم دبیرستان امسال انتخاب رشته میکنم 

میگن یهو سرویس خراب میشه بعد کی بیارتت😶😑

خانوادم ایتقد آینده نگرن🤌😆

سال دیگه میرم دبیرستان امسال انتخاب رشته میکنم میگن یهو سرویس خراب میشه بعد کی بیارتت😶😑خانوادم ایت ...

اهان

با مشاور مدرستون حرف بزن شاید راضیشون کنن

نه باباا چیزی نمیشه من ۲سال سرویس داشتم هیچی نشد اون راننده ماشینش هم خراب شه چون کارش اینه و این مسئولیت رو قبول کرده پس باید زود درستش کنه به ادامه کارش برسه نهایتااا یکی دو روز با اسنپ بری..

برا من دیگه تموم شد ولی اگه میرفتم عقب یه همچین رشته ای انتخاب میکردم که همینکه دیپلم رو میگیری بشه باهاش کار کرد معمولا رشته های هنرستان و فنی حرفه ای اینجورین...

تاپیکهای قبل رو گردن نمی گیرم.اصلا اصلا بهشون نگاه نکن.🙂
اهانبا مشاور مدرستون حرف بزن شاید راضیشون کنننه باباا چیزی نمیشه من ۲سال سرویس داشتم هیچی نشد اون را ...

اسنپ خانوادم راضی نمیشن 

مرسی عزیزم از راهنماییت