2777
2789
عنوان

مشکل در ختنه بچه ها

2198 بازدید | 11 پست

مامانهایی که پسر کوچولوهاشون رو ختنه کردن تا حالا ختنه کوچولوشون خراب شدا که دوباره بخوان درست کنند 😑. خیلی ناراحتم پسر رو پایان دوماهگی ختنه کردم وقتی کوچولو بود ایرادش معلوم نبود الان نزدیک ۲۲ ماهش شده ایرادش معلومه جرعت هم نمیکنم ببرم دکتر بگم بگه بیاد جراحی دوباره.  میشه ایرادش بدون جراحی برطرف بشه 😢

خیلی ببخشید واضح توضیح میدم انگار که پوستش رو بد بریدن یا کج بریدن چون  یک طرف پایین سر آلتش بیشتر زده بیرون طرف دیگه پوستش دور حلقه آلتش چسبیده 😢 تاحلا کشی این مشکل رو برای پسرش داشته نمیدونم چکار کنم پیش دکتری که ختنه کرده ببرم یا جای دیگه از طرفی میترسم بگن بیاد جراحی 😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرادش چیه مگه؟ بچه ی من پوست التشو کم بریده البته دکتر گفت اشکال نداره ولی خوب مرتب زیر اون پوستو باید بشورم و بکشمش عقب که به هم نچسبن، چون دوبار پوستش بهش چسبیده و هربار با کلی گریه دکتر براش کشیده عقب و یه خون سطحی اومده ازش

ایرادش چیه مگه؟ بچه ی من پوست التشو کم بریده البته دکتر گفت اشکال نداره ولی خوب مرتب زیر اون پوستو ب ...

مال پسر منم یه طرف پوستش چسبیده طرف دیگه بازه . یعنی مال پسر شما هم دورتادور اینجوریه ؟؟ از کی متوجه مشکلش شدید 

ایرادش چیه مگه؟ بچه ی من پوست التشو کم بریده البته دکتر گفت اشکال نداره ولی خوب مرتب زیر اون پوستو ب ...

آخه الان اون طرفی که چسبیده کامل چسبیده فکر نکنم با کامل کشیدن عقب جدا بشه 😢 مال پسر شما هم اینجوری بوده یا چسبندگی جزیی داشته؟؟

منم پسرومو یک ماهگی ختنه کردیم بعد از دو ماه دیدم یکطرفش چسبیده که با دست جدا نمیشد بردم پیش همون دکتر پماد بیحسی زد جداش کرد ولی اونجا ی کم اذیت شد اومدیم خونه دیگه خوب بود دوباده جراحی نکرد فقط پوستو جدا کرد و گفت تا موقعی که بچه پوشکه باید این پوستو بدی عقب  و پماد آد بزنی که چسبیده نشه هر چه سریع تر برو خیالت راحت میشه.و سلام نامه تمام.

آخه الان اون طرفی که چسبیده کامل چسبیده فکر نکنم با کامل کشیدن عقب جدا بشه 😢 مال پسر شما هم اینجوری ...

نه مال پسر منم کامل چسبیده بود، اصلا التش معلوم نبود. ببرش پیش یه دکتر خوب تا برات پوستشو بکشه عقب بدون ختنه

انشاالله خوب میشه