2777
2789
عنوان

کودک دوسالمون باطری خورده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 20759 بازدید | 78 پست
بچها این بار اولش نیستا اگ واقعا نیتش خیر یود میرفت به داداشش میگفت نه به من با ی لحن خیلی بدی بهم گ ...

کار خوبی کردی به فرشاد گفتی راستی یه نکته بهت بگم.در برابر خانواده شوهر تا میتونی از خودت دفاع کن.مظلوم نباش همین حرفایی که اینجا زدی رو تو روی خودشم میگفتی.میگفتی مانامزدیم و خندیدنمون هیچ اشکالی نداره اینکه خانواده شوهرت پشت ما حرف میزنن دیگه مشکل خودته

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

راستی سر چه کاری میری؟سنا مبلا رو بگو فرشاد بخره تا بارت سبک شه

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنا مگه پدرت پولدار نبود؟؟؟؟؟یادمه یه بار عکس الگنوهاتو گذاشتی که پدرت خریده بود؟یعنی الان سرکار میر ...

چه ربطی داره عزیزم پدرمن پولدار نیست وضعش معمولیع درحدی که بتونه نیازامون رو برطرف کنه من یادم نمیاد گفته باشم بابام پولداره 

النگو اره گرفته برام جهازمم کامل که خودم نمیتونم بگیرم همین خرده ریزه هارو بگیرم همش وظیفه پدر نیست  بازم سنگینارو اون میگیره  اصلا بابام خبر نداره که من میخام برا جهازم وسایل بگیرم بالاخره خرج خونه هس من یه ابجی دیگه دارم مدرسه میره خرج اون هس خرج مامانم هس  سرکارم میرم که این سالم الکی خراب نشه از هیچی بهتره سرگرمم میشم

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
راستی سر چه کاری میری؟سنا مبلا رو بگو فرشاد بخره تا بارت سبک شه

تزریقات عزیزم 

نه دیگه زشته😂😂🤦🏻‍♀️ مبلم داره خونش ولی من خودم میخام بگیرم ست کنم با فرش ها

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
کار خوبی کردی به فرشاد گفتی راستی یه نکته بهت بگم.در برابر خانواده شوهر تا میتونی از خودت دفاع کن.مظ ...

اتفاقابهش گفتم شما مث اینک بیشتر ناراحت شدین تا از حرف درآوردن بقیه😐😂

عزیزدلم به دل نگیر همه یه جورایی خواهر شوهر بازی و مادر شوهر بازی در میارن که اگه نباشه غیر طبیعی هس ...

اره واقعا هرکاریم کنی باز عروسی 🤦🏻‍♀️

عزیزم همینکه فرشاد پشتته خودش واسه یه دنیا کافیه پس نگران گفتاراشون نباش

اون میدوونه دارن دخالتای بیجا میکنن که اصلا تحملش نداره کسی تو‌زندگیش دخالت کنه

سلام سنا خانوم،سعی کن با سیاست پیش بری عزیز اینکه آقا فرشاد پشتته خیلی خوبه ولی سعی کن زیاد از خانواده ش پیشش گله نکنی بالاخره اونم مرده خسته میشه دوست نداره زیاد در موردشون صحبت کنی گله بکن اما به جاش هر مسئله ی ریز و درشتی رو نمیخواد بهش بگی تو خودت میتونستی جواب خواهر شوهرت رو بدی و همونجا تمومش کنی دیگه نیاز نبود بیای به فرشاد بگی اینجوری دیدگاه اونا هم نسبت بهت بد میشه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

سلام عزیزم

سنای قشنگ،سعی کن با سیاسیت پیش بری

خودت حلش کن،پای مردو در مواقع ضروری بکش وسط یا با خنده بگو!

فردا تا فرشاد حرفی زد میگن زنش پرش کرد!!وگرنه فرشاد ازگل نازکتر ب ما نمیگفت😐

حالا انگار تو اولین بار فرشاد میبینی!

هرچی گفتن جبهه نگیر ک نقطه ضعفتو نفهمن وگرنه بیشتر آزارت میدن،

حرفشوتو تایید کن ولییییی کار خودتو بکن🙃

سلام سنا خوبی 

یه نصیحت بهت میکنم که اکثر دخترا بعد چند سال زندگی شنیدم اونام همینو میگن 

کم برو خونه خواهر برادر همسرت ،فقط دعوتی سالی یکبار 

رفت و آمدت با خانواده شوهر فوق‌العاده کم باشه و همین کمش هم بااحترام و سنگین 

بعدها به حرفم می‌رسی 

چه تو عقد چه بعد عروسی‌ 

ببین دیگران اونجاهایی از زندگی ات دخالت میکنن که ازش اطلاعات دارن 

تو جمعشونم باشوهرت زیاد شوخی نکن بااحترام باهاش حرف بزن و اومدین ،تو خونه خودتون تو سروکله هم بزنین چون خندیدی و شوخی هاتونو دیده به خودش اجازه داده حرف بزنه خواهرشوهرت اگه سنگين باشی کنارشون این پا اون میکنن تا یه کلمه حرف بزنن بهت

چندتا نکته کلیدی بهت گفتم زرنگ باشی‌ میگیری منظورمو

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
سلام‌خوبی دختر کجایی ...نیستی ها ..‌بی معرفت .‌.از اولین یلداییت بیا برامون حتما بگوووووویادت نره من ...

سلام عزیزم

خیلی خوش گذشت خونه مامان بزرگم بودیم همی مادر پدریم کادو از طرف فرشاد اره گرفتم ولی رسم یلدایی ما نداریم که برا عروس ببرن

سلام سنا خوبی یه نصیحت بهت میکنم که اکثر دخترا بعد چند سال زندگی شنیدم اونام همینو میگن کم برو خونه ...

سلام عزیزم اره دیگه برام عبرت شد که خودمو زیاد صمیمیی نکنم باهاشون همین خاهرشوهرم زایمان کرد اومد پیش مادرش مهمون زیاد میومد من گفتم عمم دست تنهایت هر روز میرفتم کمکش میشستم تمیز میکردم اینک شد‌جواب خوبیام🙂 دیگه فهمیدم چطور رفتار کنم باهاشون