2777
2789
عنوان

کودک دوسالمون باطری خورده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 20759 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزای من خوبین بچها من معذرت میخواهم بخاطر دیر اومدنانم🥲 سرکار میرم  خسته میشم واصلا هیچ وقتی ندارم از وقتی مادرم عمل شده کارام بیشترشده دلم خیلی میخاد مث قدیما دورهم جوع شیم وحرف بزنیم اما کو وقتش🤦🏻‍♀️

از فرشاد بگم که اونم مث من درگیره اون هرشب اومدناش دیگه تموم شد😂 الان سخت کار میکنه تا زودتر عروسی بکیریم قراره عقدو عروسی باهم بگیریم منم بخاطر همین میرم سرکار تا بتونم جهازمو جور کنم البته اون وسایل  بزرگارم داره خونش خداروشکر😂😂 مث یخچال کابینت کمد دیواری تخت الان گرفته  من همون مبل وسایل آشپزخونه و این چیزای کمو بتونم جور کنم تو ی سال خوبه😐🤦🏻‍♀️ از داداشش بگم که بنده خدا اصلا تو روم نیگاهم نمیکنه😐😂 مادرشوهرمم خوبه باهم باخواهر شوهرم مینمون خوب نیس شکرآبیم قضیش اینه تولد دخترش رفته بودیم منو فرشاد باهم بعدش که اومد خونه مامانش منم رفتم دیدن عمه بهم گفت میشه ازت خاهش کنم تو خونم که میایین بیشتر حواست به رفتاراتون باشه فامیلای شوهر پشتتون حرف میزنن خوشم‌نمیاد حالا مگه ما چیکار میکردیم کنار هم نشسته بودیم بگو بخند اخرش تنهایی باهم اومدیم کلا بهم برخورد ناراحت شدم عمم همونجا بود دیدم حالم یجوری شد میخاستن جمعش کنن که من تحمل نکردم اومدم بیرون حالم گرفته بود زنگ ردم ب فرشاد اونم ناراحت شد زنگ زد خواهرش اوکی وقتی دوس نداری دیگه خونتون نمیاییم که خواهرش زنگ زد من معذرت خواهی واین حرفا که داداشم باهام قهره حرف منو بد گرفتین قسم خورد منظوری نداشتم حالا من هی ب فرشاد میگم ولی اون ی دنده هس حرف خودش میزنه 

میگم این جر بحثای خانواده شوهر چقد رو مخه نمبدونستم😐🥲🤦🏻‍♀️ 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
مدفوع سیاه نشانه خونریزی گوارشیه بهتره یه متخصص گوارش ببرنش

خوب شد عزیزم 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
سلام سنا جان کجایی چه خبر از مامانت و چه خبر از فرشاد،،بیا یه خبر بده عزیزم

خوبه هزیزم خداروشکر

سلام عزیزای من خوبین بچها من معذرت میخواهم بخاطر دیر اومدنانم🥲 سرکار میرم خسته میشم واصلا هیچ وقتی ...

سلام عروس خانم دلمون برات تنگ شده بود

سنا جونم تو که نازک نارنجی نبودی . دختر عمه ات فکر کنم اسمش فاطمه هست ، به نظرم بیغرض بهت گفته .دلش نمی خواسته کسی نسبت به عزیزانش نظر منفی بده .به همین دلیل اون حرفها بهت انتقال داده .باهاش سر سنگین نباش و دیگه کشش نده .

از این به بعد اگه بحثی پیش اومد سعی کن خودت حلش کنی و فرشاد مداخله اش ندی.

زندگیتون پر از لحظه های قشنگ ❤

سلام عزیزای من خوبین بچها من معذرت میخواهم بخاطر دیر اومدنانم🥲 سرکار میرم خسته میشم واصلا هیچ وقتی ...

به به عروس خانم سلام عزیزم انشالله که همیشه به شادی و خوشی باشید ،،سنا خواه شوهرت منظوری نداشته وفقط دلش می‌خواسته که پشت تو وبرادرش حرفی نباشه مطمینم از روی صمیمیت گفته بهت عزیزم

عزیزم خوبی چقدر خوشحال شدم و ذوق کردم از پیامت😍😍

آخی دیگه سرت گرم کار باشه خیلی خسته میشی که ... جهاز رو به دوش نکش سنا هم وام ازدواجتو بگیر هم از بابات کمک بخواه جهاز رو که عروس نمیخره که تو انقدر داری خودتو خسته میکنی جانم 

خانواده شوهر رو هرچقدر کمتر محل بزاری و رسمی و با احترام باهاشون رفتار کنی بهتره و برات راحت تره وگرنه صمیمی و راحت باشی از فردا تو کوچیک ترین رفتارتونم باید توضیح بدین و مدام بازجویی بشین سر هر چیزی ممکنه هم به نیت خیر و هم به نیت بهم ریختن دخالت کنن پس با اینکه فامیل هستین اما سعی کن یه محدودیت و پرده ای داشته باشه رابطه تون البته در هر صورت محبت و احترام رو داشته باش اما حریم ها رو حفظ کن تا ناراحتی پیش نیاد و اوکی باشین

یادش بخیر قبلنا همش از این پیام طولانیا میزاشتی ماعم با کییییف میشستیم میخوندیم 🥲🥲🥲❤️❤️

خیلی خوشحالم که تموم شد روزای سخت تون و دیگه از این به بعد هممممش روزای خوب و کنار هم دارین 💜💜

راستی (اگر دوست داشتی جواب بده) یادته میگفتی فرشاد میخواد رابطه تون نزدیک تر بشه ... تونستی نگهش داری؟😅

یه وقت نی نی در راه نداشته باشیم😂😂😂

دیگه باید آستانه تحملتو ببری بالا و از این بحثا ناراحت نشی.باز خوبه معذرت خواهی کرد.خوبیاشم فراموشت نشه وقتی همه مخالف بودن همین خواهرشوهرت چقد هواتو داشت

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

بچها این بار اولش نیستا اگ واقعا نیتش خیر یود میرفت به داداشش میگفت نه به من با ی لحن خیلی بدی بهم گفت یجوری حس کردم انگار من بزور خودمو به داداشش میچسبونم مگه چیکار کردیم پشتمون حرف بزنن فقط کنارهم نشسته بودیم حرف میزدیم میخندیدیم این مگه چیز بدیه الان دوس دختر دوس پسرا از ما راحترن تو جمع 

قبلا یبار دیده بود گردن فرشاد کبوده مستقیم اومد به روم آورد من اصلا آب شدم اون لحظه مجبور بود به روم بیاره؟! حالا اینا بکنار بهم تذکر میداد دیگه تکرار نکنم اخه بتوچه منو هیچی حساب نمیکنه من هرکاریم بکنم زندگی خودمه  لازم نیس اون دخالت بده فکر میکنم ازمن خوشش نمیاد منو لایق نمیدونه به فرشاد گفتم چون خیلی دلم پر بود بالحن خشن و بدی بهم گفت دلم بدجور شکست اگرم آروم با مهربونی میکفت شاید به دلم نمیگرفتم

بچها این بار اولش نیستا اگ واقعا نیتش خیر یود میرفت به داداشش میگفت نه به من با ی لحن خیلی بدی بهم گ ...

من اینبار خودمُ میزارم جای خواهر شوهرت :

وای سنا چرا گردن داداشم کبود کردی دوستاش میبینن مسخره اش میکنند .لااقل یه جای خارج از دید باشه نه اینکه تو چشم بقیه فرو بشه .

حالا خودمُ میزارم جای خودت :

مگه چکار کردیم یه عشق بازی ساده که هرکسی ممکنه تو خلوتش داشته باشه . اصلا به کسی چه مربوط .

دوستای فرشاد :

وای مرد گردنت پشه نیش زده لااقل یه یقه اسکی بپوش 🤣🤣🤣

فرشاد:

وای سنا از دست تو دختر شرفمُ به باد دادی

نتیجه گیری :

راستش خیلی سخت شد من تسلیم . سکوت میکنم . هر راهی به نظر خودت بهتره انجام بده🤐

بچها این بار اولش نیستا اگ واقعا نیتش خیر یود میرفت به داداشش میگفت نه به من با ی لحن خیلی بدی بهم گ ...

عزیزدلم به دل نگیر همه یه جورایی خواهر شوهر بازی و مادر شوهر بازی در میارن که اگه نباشه غیر طبیعی هستن خودم با خواهرشوهرهام خیلی صمیمی بودیم وبرای هم میمردیم تا عروسشون شدم ورق برگشت وزیر پوستی چه دخالت‌ها که نمیکردن تازه مثلاً بامن و خانوادم رو در وایسی هم داشتن ،، دخالتش درست نیست ولی برای اینکه ازش بدت میاد فکر کن که گوشزد بوده

عزیزم همینکه فرشاد پشتته خودش واسه یه دنیا کافیه پس نگران گفتاراشون نباش