2777
2789

مثلا میگن از 45 تا 14 تا کم کن نمیتونه حساب کنه خیلی گیج میزنه نمیتونم بفهمونم بهش.... نمیدونم تو مدرسه چی یاد بچها میدن اعه 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با شکل یادش بدی۴۵ تا مربع بکش ۱۴ تاش رو خط بزن بگو حالا بشمار ببین چن تا مونده

آخه عادت مبکنه تلاش نمیکنه یاد بگیره

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
اصولا معلم باید یاد بده با ایشون صحبت کن

یه معلم گند اخلاقی دارن که نگو کلاسشونم 30 تا بیشترن بنظرم

ووووییی،چه سخت شدهههههه

قبلا پنج تا پنج تا میگفتن که،۱۴ تا خب واقعا سخته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
صفحه چند ریاضی اگه هنوز صفحات یادآوری است مستطیل ده تایی چهار تا بکش و پنج تا مربع یکی بعد بگو یکی ا ...

۱۴ تا بزرگوار نه ۴ تا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔