2777
2789
عنوان

میخام سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 102 پست
خاهرش اخرین بار عید دعوا انداخت خونمون ازون روز پاشو بریدم از خونه و نمیاد ولی چون همسایه ایم با ماد ...

خونتو دور کن ازشون نزار شوهرت بره سمتشون تا میتونی اونارو جلو چشم شوهرت سیاه کن و بدشون و بگو‌ یکاری کن ازشون زده بشه بیشتر به شوهرت محبت کن بکشون سمت خودت 

💗
چقدرررر بی فرهنگ و بی وجداناره پولاشو بره برای خواهرش خرج کنه، وظیفشه برای زنش خرج کنهحتما با ی مشاو ...

جهاز خاهرشو داد سیسمونیشو داد الانم هی قایمکی پول میده من بعدا میفهمم دعوا مکنم

لایک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خونمون ک نمیاد ولی این اسیر خونوادشه جونشم میده فقط تو حرف میگه تو مهمتری ی مدت قسم خوردنی جون خا ...

ببین شده اسمون به زمین هم بیاد بچه ات رو بدنیا بیار، بخاطر زندگیه خودت

نه خونمون ک نمیاد ولی این اسیر خونوادشه جونشم میده فقط تو حرف میگه تو مهمتری ی مدت قسم خوردنی جون خا ...

حالم از خواهرشو خواهر زادش بهم خورد شیطان و بچه شیطان😣

💗
خونتو دور کن ازشون نزار شوهرت بره سمتشون تا میتونی اونارو جلو چشم شوهرت سیاه کن و بدشون و بگو‌ یکاری ...

میکم بفروشیم بریم خودشم از خداشه بریم خونواده من قبول نمکنه خونه نصقشو با طلای مادرم ک سهمم بود خریدیم بعد به نامم نمیزنن داداشام

لایک نکنید

ببین دیگه دعوا نکن. بذار هر چقدر میخواد بده. سعی کن بکشیش طرف خودت ،با ارامش با محبت.شوهرت خیلی دهن بینه فکر کنم بتونی با سیاست بکشونی سمت خودت

مدیونی اگه سقط کنی به کوری چشم خواهرش بچرو بیار دنیا شوهرت و بکش سمت خودت غیر ممکنه عاشق بچتون نشه چون فقط داره از طرف اونا پر میشه 

خواهر شوهرت از خداشه بچه نداشته باشی تا جاش باز بشه زنیکه کثیف 

💗
ببین شده اسمون به زمین هم بیاد بچه ات رو بدنیا بیار، بخاطر زندگیه خودت

منم فک مکردم بچه بیاد درست میشه البته خوب بود چون دخالتشونو قط کرده بودم ولی بعد بچه باز همه چ بهم ریخت

لایک نکنید
مدیونی اگه سقط کنی به کوری چشم خواهرش بچرو بیار دنیا شوهرت و بکش سمت خودت غیر ممکنه عاشق بچتون نشه چ ...

راس میگی؟اگ بعد بدنیا اومدنشم اولویتش اونا باشه بچم داغون میشه که

لایک نکنید
منم فک مکردم بچه بیاد درست میشه البته خوب بود چون دخالتشونو قط کرده بودم ولی بعد بچه باز همه چ بهم ر ...

بذار بدنیا بیاد ببین چجوری پاشون از زندگی ات قطع بشه چون محاله شوهرت عاشق بچتون نشه.بعد چجوری از چشم شوهرت میافتن چون اروزی مرگش رو میکردن

میکم بفروشیم بریم خودشم از خداشه بریم خونواده من قبول نمکنه خونه نصقشو با طلای مادرم ک سهمم بود خرید ...

برو طرف خونه مادرت خونه بگیر نزار سمت اونا بره قول میدم همه مشکلاتتون حل بشه خیلی به شوهرت نصیحت کن باهاش حرف بزن حسابی

💗
ببین دیگه دعوا نکن. بذار هر چقدر میخواد بده. سعی کن بکشیش طرف خودت ،با ارامش با محبت.شوهرت خیلی دهن ...

ن اتفاقا این با دعوا ادم میشه ادم تروسوعیه از رفتن مننم عین سگ میترسه یبار جم کردم برم طلاق اون موقع بابام پشتم بود جلو زنداذاشام دستو پامو بوسید التماس. کرد مرد گنده گریه کرد نرم ولی از وختی پشتوانه ندارم میدونه نمیرم خیالش راحته

لایک نکنید
برو طرف خونه مادرت خونه بگیر نزار سمت اونا بره قول میدم همه مشکلاتتون حل بشه خیلی به شوهرت نصیحت کن ...

مادر ندارم،میگم ک شوهرم از خداشه بریم چون خونوادش اونم اذیت مکنن خونواده من سندو نمزنن ب اسمم

لایک نکنید