2777
2789
عنوان

کک و مک

351 بازدید | 19 پست

سلام 

۲۵ سالمه و صورتم از وقتی یادم میاد کک و مک داشته 

حتی بدنم 

گردن ، روی شکم، زیر بغل و صورتم 

پوستم هم سبزس 

دیگه خسته شدم از بس هی رفتم دکتر و معجون و کرم و ....مالیدم 

تا وقتی که مصرف میکنم یکم بهتر میشه و دوباره سریع فرداش همون اش و همون کاسه 😥

کسی ایده یا پیشنهاد یا راهکاری داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا کک و مک خیلی خوشگله کههخ

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

عزیزم منم کک و مک دلرم و یه عمر حرص خوردم.الان بچمم دراورده اینو کجای دلم بزارم🥴🥴🥴.هیچ راهی ندلره ...

وااییییی اتفاقا یکی از فوبیا های خودمم همینه 

اگه بچم هم مث خودم شد چییییی

من که با وسایل ارایشی واسه خودم کک مک میزارم 🫥

😂😂😂😂 

باز خوبه میزاری و بعد با ابی شوینده ای چیزی میشوری 

ولی فک کن دائم باشه و با هیچی نره 

به قول اون دوستمون خیلی مقاوم هستن 

وااییییی اتفاقا یکی از فوبیا های خودمم همینه اگه بچم هم مث خودم شد چییییی

من اصلا فکرشو نمیکردم پسرم کک ومک بیاره تا اینکه رف مدرسه و لعنتیا پیداشون شد.باورت میشه یواشکی گریه میکنم که چرا بچم مثل خودم باید یه عمر این کوفتیارو تحمل کنه

😂😂😂😂 باز خوبه میزاری و بعد با ابی شوینده ای چیزی میشوری ولی فک کن دائم باشه و با هیچی نره به قول ...

من دوست دارم واقعا 

نمیدونم‌چرا ولی صورتو خاص کنه البته کم رنگ خویه