2777
2789
عنوان

میشه ی دیقه بیایید کارتون دارم

49 بازدید | 6 پست

نظرتون در مورد اینکه چرا خدا بعضیارو ناقص آفریده و اونارو از خیلی چیزا محروم کرده چیه؟چرا اینکارو کرده؟تو جواب چی داره بهشون بگه؟

ما یه استاد توی کلاس های معنوی سپاه داشتیم میگفت موقع آفرینش در عالم الست همه ی انسان ها میدونن قراره تو چه خانواده ای با چه شرایطی آفریده بشن و خودشون این شرایط رو انتخاب کردن حتی بچه هایی که سقط میشن با انتخاب خودشون پا به این دنیا نمیذارن

لطفا به من حمله نکنید من فقط نظرمو گفتم 

ما یه استاد توی کلاس های معنوی سپاه داشتیم میگفت موقع آفرینش در عالم الست همه ی انسان ها میدونن قرار ...

با تمام احترام استادتون بی سواده

کی انتخاب میکنه چطور بدنیا بیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تمام احترام استادتون بی سوادهکی انتخاب میکنه چطور بدنیا بیاد؟

حق ندارید به استادم توهین کنید

اتفاقا این سوال منم بود جوابشون این بود که

آدما تو سختی تو این دنیا رو به قیمت آسایش اخروی انتخاب میکنن

حق ندارید به استادم توهین کنیداتفاقا این سوال منم بود جوابشون این بود کهآدما تو سختی تو این دنیا رو ...

کاش میتونستم با اون استادتون خودم صحبت کنم جوابمو بهم بده تا انقدر حرص نخورم!!!!

کاش میتونستید من شماره اشو ندارم حقیقتش خیلی جوون بود روم نشد شماره بگیرم ازش🤦‍♀️

خیلی حرفا داشتم بهش بزنم چون اصلااا حرفشون درست و منطقی نیست

من و امثال من گناهی نکردیم ک اینجوری پا ب این دنیای نامرد گزاشتیم