2777
2789
عنوان

راهکار بدین برای تیرگی زیر بغل

51 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها خوبین؟

میگم من زیربغلم تیره است و تقریبا ۲۵روز دیگ هم مراسم داریم و لباسم بازه و کامل مشخص 

خیلی خجالت میکشم،پیشنهادی دارین؟ 

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂

چکار کردی برا زیر بغلت 

مشکل منم هست؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

چکار کردی برا زیر بغلت مشکل منم هست؟

هیچی والا 

یه کرم‌گرفتم از داروخونه تاثیری نداشت اصلا

بعد میخوام لباس باز بپوشم اصلا اعتماد به نفس ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی والا یه کرم‌گرفتم از داروخونه تاثیری نداشت اصلابعد میخوام لباس باز بپوشم اصلا اعتماد به نفس ندا ...

لیزر کنیم اثر داره؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

لیزر کنیم اثر داره؟

والا نمیدونم ولی دوستم میگفت یه مدل لیزر جدید اومده اگ‌اشتباه نکنم اسمش وایتنینگ هست خیلی خوبه سریع بعد دوجلسه تیرگی رو از بین میبره 

والا نمیدونم ولی دوستم میگفت یه مدل لیزر جدید اومده اگ‌اشتباه نکنم اسمش وایتنینگ هست خیلی خوبه سریع ...

برا پوست صورت هم هست؟

برا پوست صورت هم هست؟

برا پوست صورت دوستام کرم استفاده کرده بودن انقد صورتشون صاف شده بود بعد دست ساز بود میترسم خطرناک باشه و عوارض داشته باشه 

برا پوست صورت دوستام کرم استفاده کرده بودن انقد صورتشون صاف شده بود بعد دست ساز بود میترسم خطرناک با ...

ممنون