2777
2789
عنوان

سبزی قورمه عطرنداره

114 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

دیروز سبزی خورشتی گرفتم الان دارم سرخش میکنم اصلا عطرنداره انگارنه انگار سبزی قورمه هست😐🙄

میگم بنظرتون همین الان سبزیجات معطر سرخ کنم قاطیش کنم بعد بسته بندیش کنم بذارم فریزر؟

یابعدا موقع پخت اضافه کنم؟

کدوم روش بهتره؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

عزیزم چرا سرخ میکنی وقتی میخوای فریز کنی

تروخدا به فکر سلامتیتون باش.

سبزی معطر رو خشک کن حین پخت اضافه کن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدا جدا بگیر هر سری درست کردی یه مقدار قاطیش کن

انقد ناراحتم تمام خستگی موند به تنم

کلی سبزیجات عطری قاطیش بود نمیدونم چرا عطرنداره

آخه بدبختی برای خواهرمم گرفتمم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

موقعی که نیم ساعت مونده زیر خورشت رو خاموش کنی یه قاشق شنبلیله ی خشک‌رو با کمی روغن یا کره تفت بده ا ...

باشه عزیزم

میگم الانم یه کمی عطری خشک اضافش کنم

موقع پخت هم یکم اضافه کنم

عزیزم یه کم سبزی از جای خوب بگیر از این تورهای چند طبقه بخر بریز توش که الان باد و بارونه خراب نشه شبا بزار کنار بخاری روزا جلوی نور.زودی خشک میشه عطرشم عالی میشه موقع پختن یه کم به پیاز داغت اضافش کن.این بهتره تا بری بخری و اضافه کنی..راستی تو فریزر می‌زاری همون موقع پختن سرخکن از الان چرا سرخ میکنی بیات میشه 

انقد ناراحتم تمام خستگی موند به تنمکلی سبزیجات عطری قاطیش بود نمیدونم چرا عطرندارهآخه بدبختی برای خو ...

ببین الان دماغت پر شده .مطمن باش خیلی خوشمزه میشه..راستی منظورت غزسبزیهای عطری چیه..مگه شما چه سبزیایی میریزین تو قرمه

ببین الان دماغت پر شده .مطمن باش خیلی خوشمزه میشه..راستی منظورت غزسبزیهای عطری چیه..مگه شما چه سبزیا ...

ریحان پیازچه شوید نعنا ترخون شنبلیله

مثلا هرده کیلو سبزی یک کیلو یا یک کیلو نیم از ترکیب همه اینا میخواد

نه دماغم پرنشده  شوهرمم از بیرون اومد گفت خیلی بوش کمه