2777
2789
عنوان

بچه ها من کات کردم

174 بازدید | 12 پست

قبلش آدم باروحیه ای بودم،اما از بعد این قضیه ک دوماه گذشته صبحا ک بیدار میشم اشک میریزم میگم چرا بازم بیدار شدم،همش از بغض گلوم انگار سنگینه،من افسرده شدم؟

حالم خوب میشه بازم؟

۳۰سالمم هست

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از این رابطه رابطه ی دیگه ای داشتید؟

نه تنها بودم پنج سال،ولی حالم عالی بود...

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
منم همینم دارم له له میزنم بدونم کجاست و چیکار میکنه

حالم خوب میشه یا افسرده شدم؟

با 30 سال سن نفهمیدی طرف گنده 

حالت خوبه؟خدارو شکر کات کردین عزیزم 

از هر جای ضرر برگردی منفعته معلومه عزیزم هیچ چیز نشد نداره اگه خیلی حالت بده برو پیش مشاور و قید طرفو بزن

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

با 30 سال سن نفهمیدی طرف گنده حالت خوبه؟خدارو شکر کات کردین عزیزم از هر جای ضرر برگردی منفعته معلومه ...

من نخاستم وارد رابطه بشم،طرف خیلی ادعای عاشقی کرد و بعدشم شکاک از آب دراومد و روح منو مریض کرد،دلم براش تنگ نیس،ولی انگار شکستم و اصلااااا آدم قبل نیستم..

یه هدف واسه زندگیت تعیین کن واسش تلاش کن حالت خوب میشع

نمیشه،الان اومدم باشگاه ولی نمیتونم پاشم تمرین کنم،

فک نکنم دیگه آدم سابق بشم😔😔

من نخاستم وارد رابطه بشم،طرف خیلی ادعای عاشقی کرد و بعدشم شکاک از آب دراومد و روح منو مریض کرد،دلم ب ...

برو مشلور حلش میکنه اگه گوش میدی برو توی طبیعت و غمتو به طبیعت بگو اینقدر حالت خوب میشه بعدش برو کار کن و تو جامعه باش

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

برو مشلور حلش میکنه اگه گوش میدی برو توی طبیعت و غمتو به طبیعت بگو اینقدر حالت خوب میشه بعدش برو کار ...

❤🙏