2777
2789
عنوان

سه ماهه سوم بارداری و کم بودن اب دور جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 35 پست
من اینجوری بودم. مایعات به جز چایی و آب پرتقال که مدر هستند زیاد بخور. استراحت کن. پروتئین زیاد بخور ...

ممنونم 

من گیاه خوارم اصلا گوشت مرغ ماهی میگو نمیخورم

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
کم اشتها بودم اتفاقا فقط میوه زیاد میخوردم و یه مشت آجیل هرروز ماه آخر وزن اصلا نگرفتم و کلا هم دوا ...

منم دو ماهه ثابت نگه داشتم وزنم رو . ببخشيد زياد سؤال ميپرسم قبل بارداري اضافه وزن داشتيد؟!

من ديابت هم دارم 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هفته ۱۲ بودم ولی جنین تا ۹ هفته رشد کرده بود...ولی شما سن بارداریتون زیاده ناراحت نباش سن بارد ...

انشالله اينبار به سلامتي  دختر گلت رو بغل كني عزيز دلم      مرسي عزيزم جواب دادي

منم دو ماهه ثابت نگه داشتم وزنم رو . ببخشيد زياد سؤال ميپرسم قبل بارداري اضافه وزن داشتيد؟! من دياب ...

من ۱۷۰ قدمه و وزنمم ۷۵ بود که آخر ماه شت شدم ۸۷ و تا زایمانم ثابت موندم

رژیم نداشتم ولی غذام کم بود شیرینی و فست فود و نوشیدنی مصنوعی نمی خورذم

من ۱۷۰ قدمه و وزنمم ۷۵ بود که آخر ماه شت شدم ۸۷ و تا زایمانم ثابت موندم رژیم نداشتم ولی غذام کم بود ...

برای ما ام  دعا کن بچه امون سالم باشه و به موقع صحیح سالم به دنیا بیاد 

عزیزم ان شاءالله نی نی سالم باشه وزنش که مهم نیست  من ترسیدم مشکلی داشته باشه

منم به خاطر سلامتيش ميگم عزيزم 

چرا عزيزم اتفاقا وزنش مهمه دكترايي كه من تحت نظرشونم  گفتن بچه با وزن بالا دور از جون همه ني ني ها يعني ديابت و چاقي مفرط در جواني.

برای ما ام  دعا کن بچه امون سالم باشه و به موقع صحیح سالم به دنیا بیاد

انشاالله سالمه به لطف خدا

منم این روزارو با استرس ۱۸۰ پشت سر گذاشتم و میگفتم این بچه روانش داغون میشه ولی به لطف خدا آرومه آرومه

من ۱۷۰ قدمه و وزنمم ۷۵ بود که آخر ماه شت شدم ۸۷ و تا زایمانم ثابت موندم رژیم نداشتم ولی غذام کم بود ...

من با ٤٨ باردار شدم رو ٦٥ ثابت نگه داشتم ديگه.

تغذيه سلامت هم داشتيد البته قند ميوه باعث ديابت من شد . 

من با ٤٨ باردار شدم رو ٦٥ ثابت نگه داشتم ديگه. تغذيه سلامت هم داشتيد البته قند ميوه باعث ديابت من ش ...

عزیزم تو هفته چند هستی؟؟؟ 

منم به خاطر سلامتيش ميگم عزيزم  چرا عزيزم اتفاقا وزنش مهمه دكترايي كه من تحت نظرشونم  گفت ...

ان شاءالله سالمه خودتو درگیر اینچیزا نکن فکر و استرس منفی خودش اثر خیلی بدی رو نی نی داره

من با ٤٨ باردار شدم رو ٦٥ ثابت نگه داشتم ديگه. تغذيه سلامت هم داشتيد البته قند ميوه باعث ديابت من ش ...

من قند ناشتام ۹۸ بود دیگه دو ساعت رو نداذم چون علایم دیابت رو نداشتم اینا الکی به آدم استرس میدن

نگران نباش نی نیت ص و سالم میاد بغلت

انشالله اينبار به سلامتي  دختر گلت رو بغل كني عزيز دلم       مرسي عزيزم جواب ...

ممنون از دعایه قشنگت😍😍😍من هم برای شما بهترین هارو ارزو میکنم👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.