2777
2789

چیکار کنم دارم میمیرم تا غذا میخورم که غذا بالا میارم وقتیم چیزی تو معدم نیست اسید بالا میارم جوریکه دوبار نزدیک بود خفه شم... دیگه خسته شدم تازه هفته یازدهمم چیکار کنم اگه تجربه ای دارید بگید لطفا

قرص هم خوردم فایده نداشته حتی انگار بدترم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

مبارکه

چون این دوران را به تنهایی گذروندم و خیلی سختم بوده تمام نکات لازم را برات مینویسم

هر شب قبل خواب یک لقمه نون و پنیر با یک قرص اماده کن بزار بالای سرت 

صبح به محض بیدار شدت بدون اینکه از جا بلند شی این لقمه با قرص را بخور و چند دقیقه دراز بکش تا اثر کنه 

طی روز هوای اطرافت را تازه و خنک نگه دار از بوی مایع و اسپری و ارایشی و غذا دور بمون

ی چیز ریز مثل تخمه هندوانه یا البالو خشک یا همچین چیزی همیشه دم دستت باشه احساس کردی طعم دهنت بد میشه و حالت تهوع داری بزار زیر زبونت 

هر غذایی احساس کردی بدت میاد سعی کن اصلا نگاهش نکنی چون تا سالها میمونه توی ذهنت و اذیت میشی 

وعده های غذاییت را کوچیک کن ۳بار ناهار بخور ولی هردفعه اندازه چند قاشق 

اب زیاد هم نخور که معدت بهم بریزه 

داخل چای پودر زنجبیل بریز بخور نخوردی هم فقط بو کن حالت تهوعت را کم میکنه 

بو کردن پوست پرتقال و لیمو ترش هم حالت تهوع را کنترل میکنه 

گوشی هم زیاد دستت نگیر

و در اخر تا ۴ ماهگی بساز 

۴ ماه و ۱ هفته که بشی ی روز از خواب بیدار میشی میبینی از هیچی بدت نمیاد و حالت تهوع لعنتی تموم شده

خیلی سخته ولی میگذره

سلام مبارکهچون این دوران را به تنهایی گذروندم و خیلی سختم بوده تمام نکات لازم را برات مینویسمهر شب ق ...

مرسی عزیزم از لطفت... قرص چی میخوردی؟ من متوکلوپرامید دکتر بهم داد چون خواب آور بود زیاد میخوابیدم رفلاکس و تهوعم بدتر میشد قطعش کردم، فاموتیدین گاهی میخورم ولی 

آمپول ویتامین ب امتحان نکردی؟ 

اواخر بارداری باز تهوعت بر نگشت؟

مرسی عزیزم از لطفت... قرص چی میخوردی؟ من متوکلوپرامید دکتر بهم داد چون خواب آور بود زیاد میخوابیدم ر ...

ویتامین خوبه ولی برای من تاثیر خاصی نداشت b6میداد دکتر اوایل 

دید اوضاعم بده قرص دمیترون داد 

من حالم ی جوری بود تا روزی ۵تا هم اجازه خوردن داشتم ولی اصولا بقیه با روزی ۱دونه یا نصفه هم اوکی میشدن

اواخر به خاطر وزن بچه دچار رفلاکس و معده درد شدم 

تقریبا ۲ماه نشسته خوابیدم 

سلام مامان عزیز❤️

تهوع اکثرا از ماه چهارم حاملگی برطرف میشه اگه بیشتر از ۲۲هفته طول بکشه از عوارض بارداری و باید به پزشک مراجعه کنین

علت حالت تهوع بالا رفتن هورمون و همچنین کمبود ویتامین ب۶ میتونه باشه یکی از علت ها کاهش قند خون مادره به علت نیاز های جنین و مسائل عاطفی هم دخیله مثل بارداری ناخواسته و...

رعایت یک سری نکات باعث کاهش علائم میشه:

شب قبل اینکه بخوابی یک تکه نان خشک یا بسکوییت پیش خودت بزار صبح ابتدا تکه نان یا بسکوییت بخور و بعد ربع ساعت از تخت خواب بلند شو صبحانه اصلی رو یک ساعت با تاخیر بخور

حجم غذاتو کم کن اما تعداد وعده های غذاییتو بالا ببر

از غذاهای چرب و پر ادویه پرهیز کن

اگه آشپزی باعث تشدید حالت تهوع میشه از کسی کمک بگیر یا اینکه پنجره باز کن یا سعی کن جایی آشپزی کنی که تهویه داشته باشه

زیاد آب بنوش(روزی ۶_۸لیوان)

از قهوه و شکلات داغ به علت کافئین پرهیز کن

ویتامین ب۶مصرف کن

از استرس دوری کن

حالت تهوع در جنین دختر بیشتره تا پسر و اینکه هنگام حالت تهوع سعی کن آب رو به صورت مزه مزه مصرف کنی و در هوای آزاد نفس عمیق بکش❤️

حتما مامان هایی که حالت تهوع دارن امتحان کنن.

به عنوان یه ماما بهتون توصیه میکنم روزانه چندین مرتبه این کارو انجام بدین و از استرس دوری کنین چون خود استرس یک محرکه و باعث حالت تهوع میشه 

گیاه زنجبیل رو در مقدار کم استفاده کنین و دوز بالاش خطرناکه 

ویتامین ب۶هم ضرری نداره و در صورت تشدید حالت تهوع به پزشک مراجعه کنین

آب هم زیاد بنوشید چون حالت تهوع و استفراع باعث کم آبی و دهیدره شدن بدن میشه و باعث میشه پوستتون خشک بشه❤️

منم هفته دهم بارداریم.ازهفته چهارم ویارم شروع شده.هرچیزی که بگی امتحان کردم هیچی تاثیرنداره،فقط باید بگذره.من بشدت بیحال هم میشم.خیلی خیلی سخته بخصوص بااین هوای پاییزی غم دنیا آدمو میگیره.تنها چیزی که یکم حالتو بهتر میکنه اینه که هفته ای یه بار آمپول نوروبیون بزنی هم بهت جون میده هم تهوعتو کم میکنه