2777
2789
عنوان

یه دختره غیبت نامزدمو پیش من میکرد

300 بازدید | 16 پست

دیروز موقع نهار سرکار بودیم داشتیم غذا میخوردیم یه زنه که تازه وارده کنار من نشسته بود. گفت شما مال فلان بخشی؟ گفتم اره گفت اها پس اقای فلانی رو میشناسی؟... گفتم اره.

شروع کرد به غیبت کردن راجبش که اره خیلی ادم بیشخصیتیه همش همه رو مسخره میکنه تیکه میندازه.

خیلی رد میشه منو نگاه میکنه لبخند میزنه فکر کنم روم کراش زده ولی من حتی نمیتونم بهش فکر کنم... اصلا ازش خوشم نمیاد و به نظرم گوشت تلخه. 😂

بعد شروع کرد بد و بیراه گفتن به اون و دوست صمیمیش که این دوتا خیلی اسکلن خیلی تومخی ان. اسم کل اون بخش به خاطر این دوتا بد در رفته.

منم همینجوری گوش میدادم... حرفاش که تموم شد یه لبخند زدم گفتم:

_عزیزم همون اقای فلانی نامزد منه و رفیقشم رفیق منه. هوا ورت نداره روت کراش نیست کلا با هرکی حال نکنه میرینه بهش و مسخره‌ش میکنه. تو هم بار اخرت باشه راجبش ابن مدلی حرف میزنی و پشتش بد میگی. دفعه بعدی بد حالتو میگیرم پس سرت تو کار خودت باشه.😂😂😂

والا دختره احمق تازه اومده اینجا فکر کرده چه خبره؟ همش دنبال رل زدنه و منتظره یه پسر بیاد بهش درخواست بده🤦‍♀️🤦‍♀️ 

بعدم به نامزدم گفتم این موضوعو گفت خاک تو سرم دیگه اصن دور و ورش نمیرم😂😂😂

به نظرتون خوب جوابشو دادم؟

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دختره فک کنم روش کراش بوده باید بایه لبخند ملیح اینو میگفتی .ولی چرا به نامزدت گفتی

اره منم حدس زدم دختره روش کراش باشه... ولی نمیدونه نامزده

چرا نباید به نامزدم میگفتم؟ خب اون اسکل با همه یه مدلی حرف میزنه طرف فاز برش میداره😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واکنش طرف وقتی اینا رو گفتی چی بود

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
خوب جوابشو دادیاما!مثل یه هشدار هم بهش نگاه کناگه نامزدت واقعا رفتاراش انقدر زنندست بهتره سعی کنی در ...

نه بابا رفتارش زننده نیست

از اول همین مدلی بود. همه رو تخریب میکنه کلا😂

البته هیچ وقت تو این همه سال با من این رفتارو نداشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره منم حدس زدم دختره روش کراش باشه... ولی نمیدونه نامزدهچرا نباید به نامزدم میگفتم؟ خب اون اسکل با ...

هم اگه کسی رو شوهرت کراش داره بهش نگو با هرررر مردی سبک بازی در بیاری شاید وا بده به نامزدت اعتماد داشته باش اما از مهارت های دخترا هم بترس .هم اینکه دختره گناه داره آبروش میره

واکنش طرف وقتی اینا رو گفتی چی بود

هیچی قیافه‌ش یه مدلی شد

خندید گفت نمیدونستم نامزدین واقعا چه فکری کردی رفتی با همچین ادم داغونی؟

گفتم والا تو اولین نفری هستی که میگی داغونه... شاید خودت انقدر داغونی که این رفتارا رو باهات داشته

بعد بلند شدم رفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هم اگه کسی رو شوهرت کراش داره بهش نگو با هرررر مردی سبک بازی در بیاری شاید وا بده به نامزدت اعتماد د ...

اگر کسی روش کراش باشه هیچ وقت نمیگم

اره راس میگی عابروی دختره میره اصن حواسم به این نبود

ولی خب خیلی بد حرف میزد من میخواستم به نامزدم بگم که دیگه باهاش این رفتارارو نداشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجیبه تاپیک قبلیت گفتی نامزدت محل کار بهت به زور سلام میده ومحلتم نمیزاره ولی اینکه به این خانم که غ ...

نه اینکه کلا محل نمیده

منظورم این بود با منم مثل بقیه بود

ولی واقعا همینطوریه

سر کار خیلی جدیه با من و بقیه دوستاش

ولی به این زنه خیلی تیکه میندازه

البته من خودم زیاد خانمه رو ندیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40