2777
2789

من اولین سال کاریمه دوست دارم برای بچه ها تمام تلاشم رو کنم و قوی پیش برم 

ممنون میشم انتظاراتتون رو به عنوان یه مادر بگید 

و اینکه معلم چه دفتر هایی رو گفته ببرید 

دفتر ریاضی دارن بچه ها ؟

بله دخترمن پارسال دفتر ریاضی داشت مرتب کاربرگ میداد بچه ها ولی اکثرا توی خود مدرسه حل میکردن ولی آخرهفته ها میداد خونه حل کنن.معلم دخترم عالی بود الان توی کلاس دخترم بچه های پارسال که بازیشون بودن روانخوانی و دیکته شون عالیه خود معلم امسال گفته بسیار جلو هستن به نسبت بقیه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلم کلاس اول دختر من بسیار عصبی بود مشکلات شخصی و خانوادگی خود را وارد کلاس می‌کرد مثلاً شب قبلش با زن داداشش بحثش می‌شد و تا آخر کلاس عصبی و بد اخلاق بود این برای زمانی بود که کلاس‌ها آنلاین بود 

با اینکه غیرانتفاعی بودن ولی رسیدگیش صفر بود

من خودم با بچم کار کردم

کلاسش فوق العاده خشک و بیروح بود

بر عکس معلم دوم

بحدی شاد و شنگول بود لقمه میاورد زنگ تفریح با بچه ها مسابقه میزاشت همههههه درسهاش با آهنگ و شعر و دست و جیغ و هورا همراه بود

الان دخترم بزرگ شده همش میگه دلم برای معلم دوم تنگه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

من دوتا دبستانی دارم .

اول اینکه کنترل کردن کلاس به وسیله معلم خیلی مهمه معلم پارسال پسرم درس دادنش خوب بود ولی نمی‌توانست بچه ها رو کنترل کنه و بچه ها همدیگه رو میزدن و به هم آسیب می‌رساند.

مشق به اندازه بگید و بیشتر مشقی باشه که بچه درگیر بشه نه مادر بیچاره .مادر شاید بیشتر از یه بچه داشته باشه نمیتونه تمام وقت در خدمت یه بچه باشه .کاردستی رو وقتی واقعا ضروری هست بگید اگر ضروری نبود برای سرگرمی کاردستی نگید. 

هرچی به پسرم میگفتم پششوقشنگ بشورگوش نمیکرد وباباشم میگفت توالکی سختش میکنی، اتفاقامعلم پسر گفت بچه هاخودشونو تمیزبشورن تابوندن ومن کیف کردم ازش پسرفهمیدکه من الکی گیرنمیدادم بهش😉

۷۵.۹۲۸۰

به عنوان یه مادر بهت بگم بین بچه ها فرق نزارین 

من تو تمام این سالها که بچه مدرسه ای داشتم شاهد این بودم که یه سری از مادرا میان واسه خودشیرینی نماینده کلاس میشن اتفاقا بچه های این نماینده ها هم از قضا هوش کمی دارن و مادره یه جورایی داره باج میده تا نمره بگیره واسه بچش.... مورد داشتیم بچه تا کلاس سوم تجدید میشده کلاس چهارم مادرش نماینده میشه اون سال بچشو ممتاز میکنن در صورتی که این بچه اصلا هیچ درکی از درس نداشت... حالا یکی که واقعا درسش خوبه میشد یه بچه ی معمولی ولی بچه ی نماینده ها پر از اعتماد به نفس 😏😐

مشق به اندازه بگید و بیشتر مشقی باشه که بچه درگیر بشه نه مادر بیچاره .مادر شاید بیشتر از یه بچه داشت ...

اره اینم هست

مثلا معلم یه کاردستی به بچه میگه درست کنین تو خونه.. مادره انقدر قشنگ واسش درست میکنه آخر سرم معلمه خودشو میزنه به ندونستن کاردستی این بچه رو میزاره تو گروه و تشویقش میکنه😐