2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر برام نوشته. برو دکتر همینطوری داروخونه نمیده. من نسخه آنلاین داشتم اذیت شدم سر گرفتنش.

چه قرصی عزیزم شماهم بدون قرص نمیخوابی قرص میخوری چند ساعت میخوابی من هرقرصی میخورم شاید ۳ساعت بخوابم روزا هم اصلا 

چه قرصی عزیزم شماهم بدون قرص نمیخوابی قرص میخوری چند ساعت میخوابی من هرقرصی میخورم شاید ۳ساعت بخوابم ...

منم مثل شمام. دکترم کلونازپام نوشت. گفت اگه با یک چهارم خوابت نبرد اندازه ۸ ساعت پیوسته، بعد نصف بخور. یه بار نصف خوردم خوابیدم ولی فرداش خیلی خواب آلود بودم. دیگه دوباره همون یک چهارم رو می خورم. آلپرازولام هم قبلا یه دکتری نوشته بود. با اونهم نمی تونم هفت هشت ساعت پیوسته بخوابم. دوزشم می ترسم زیاد کنم. میگن خطر اعتیاد و اوردوز داره. اون هم به زور از داروخونه می گرفتم. شما چی می خوری؟

منم مثل شمام. دکترم کلونازپام نوشت. گفت اگه با یک چهارم خوابت نبرد اندازه ۸ ساعت پیوسته، بعد نصف بخو ...

والله من آلپرازولام هم میخورم شاید ۳ساعت بخوابم شایدم کمتر کلو نازپام‌ که قویتره عزیزم اینم میگن اعتیاد آوره دکترت خوبه اینو نوشته تخصص داره چند وقته میخوری مشکلت فقط خوابه بیدار میشی دوباره خوابت میبره من باقرص ۳ساعت شایدم کمتر بخوابم بیداربشم دیگه خوابم نمیبره حتی روزا روزم میخوابی شما مشکلت فقط خوابه 

والله من آلپرازولام هم میخورم شاید ۳ساعت بخوابم شایدم کمتر کلو نازپام‌ که قویتره عزیزم اینم میگن اعت ...

دقیقا. هر یه ساعت تقریبا بیدار میشم. اگه اوایل خوابم باشه چند ساعت خوابم نمی بره. خوابم پیوسته نیست اصلا نمی دونم چند ساعت می خوابم.

اره کلونازپام قویتره گفت یک چهارم. ولی با نصفش فردا خیلی خواب آلود بودم. مشاوره آنلاین گرفتم متخصص بود. نه مشکلم فقط خواب نیست اضطراب و ... هم هست.

چند وقت خوردی راحت ترک کردی آخه من اصلا خواب ندارم

تا سه سال میخوردم،سخت بود ترک کردنش ولی تونستم بزارمش کنار

بعد از اون به ندرت هر وقت که بیخوابی میزد به سرم یه نصفه میخوردم

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔