2777
2789
عنوان

حالت تهوع بارداری

312 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها من تقریبا یه هفتس که برای بارداری اقدام کردم ولی روز اول بود که احساس کردم یه چیزی میزنه زیر دلم. بعد از یه ساعت حالت تهوع شدیییییید گرفتم و شب هم گلاب به روتون ...گلاب به روتون ...بالا آوردم یه عالم.  الان چند روزه همینطور حالت تهوع دارم اما نمیدونم اصلا بارداری اتفاق افتاده یا نه و آیا اصلا این تهوع مال اونه یا نه. در ضمن بگم تو همین یه هفته به بو ها حساس شدم بوی بعضی چیزا رو میشنومدوس دارم بالا بیارم😷😷😷😷😷😷😔😔

به نظرتون باردار شدم؟ یا اصلا تهوع انقدر زود خودشو نشون میده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش بالا میارم  گریه میکنم خیلی حس بدیه هر چی میخوری بالا میاری فقط به خوردن نیستا تا شوهرم منو بغل کنه یا بوسم کنه از بدی ادکلنش بالا میارم 😢😢😢😢😢امروز زدم شکلات خوری رو شکوندم از بس حالم بد بود 

همش بالا میارم  گریه میکنم خیلی حس بدیه هر چی میخوری بالا میاری فقط به خوردن نیستا تا شوهرم منو ...

همه اینا برام شده خاطره.

چقدر گریه کردم

همش تاپیک میزدم😂

یه بار میخواستم خودکشی کنم ازبس حالم بد بود

همه اینا برام شده خاطره. چقدر گریه کردم همش تاپیک میزدم😂 یه بار میخواستم خودکشی کنم ازبس حالم بد ...

بچه ها مطمئنید مال همه از هفته ۴ به بعد شروع میشه؟؟؟ به خخخخدا خیلی حالم بده شایدم مسموم باشم اما اونم احتما میدم

همش بالا میارم  گریه میکنم خیلی حس بدیه هر چی میخوری بالا میاری فقط به خوردن نیستا تا شوهرم منو ...

وای گفتی منم از بوی ادکلن شوهرم بدم میاد امروزم باش بحث کردم قراره بندازش دور یا بدش ب کسی