2777
2789

میدونم زیاده اما نیاز به راهنمایی دارم لطفا بخونید

میشه منو راهنمایی کنید 

۲۰سالمه پشت کنکورم و تقریبا کل وقتم مشغول درس خوندنم(اینو گفتم که بگم شرایط سرکار رفتن ندارم)

پدرم یه شغل خوب داره با درآمد خوب

اما ب من هیچی نمی‌رسه 

هروقت درخواست پول میکنم میگه مثلا فردا پس فردا سر ماه بعد یادش می‌ره بده منم دوباره بگم بهونه میاره

پول بسته زدنمو بزور میگیرم آنقدر میگم 

برای عید هیچ لباسی نخریدم ب جز یه دورس خونگی 

تابستون حتی یدونه تیشرت نگرفتم فقط یه مانتو گرفتم 

کلا یدونه کفش دارم ک اونم چندماه پیش با جمع کردن پول تو جیبی هام تو حراجی گرفتم

ولی فقط برای من اینطوریه 

برای داداشم کلی هزینه میکنن کلی لباس میخرن ماه پیش رفتیم مسافرت من فقط جوراب خریدم داداشم کلی لباس و ساعت و...مامانمم خیلی لباس میخوره تو تابستون چهار پنج دست مانتو و شلوار و کفش و شال گرفت منم چون چیزی نداشتم بپوشم لباسام قدیمی بود گاهی لباس مامانمو میپوشیدم ک کلی غر میزد بهم چرا لباس منوپوشیدی انگار من دارم و نمیپوشم

هی میخره باز میگه ندارم چند روز پیش دوباره رفت سر تا پا لباس خرید گفت من زیاد بیرون میرم تو نمیری.ب بابام گفتم منم لباس میخوام گفت صبر کن الان ندارم الان فهمیدم مامان بابام ک دیشب رفته بودن بیرون بابام برای خودش دو دست لباس ست کامل سرتا پا خریده اما مامانم بهم گفت گذاشت تو ماشین تو خونه نیاورد چون من لباس ندارم ناراحت نشم😐

مامانم هربار یچیزی میخره ب من میگه حسودی نکن هروقت من یچیزی میخرم تو حسودی میکنی قهر میکنی درصورتی ک اینطوری نیست

خب مگه من آدم نیستم ؟

چطور برای خودشون دارن خرج کنن برای من ندارن؟؟

شما جای من بودید چیکار میکردید 

من چیکار کنم خسته شدم منم دلم میخواد مثل همسن و سالام باشم چیزای قشنگ بخرم

اخرین بار سه هفته پیش

ولی نیاز شدید به شلوار دارم فعلا پول نیست🥲

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

مقصرمامانته بنظرم یه مادرتوخونه بایدحواسش به اینجورچیزاباشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم غصه نخور

وضعیت سطح درک اکثر خانواده های ایرانی همینه

مخصوصا اگه پشت کنکورم باشی حس میکنن سرباری چون پشت کنکوری....البته راجب شما این قضاوتو نکردم،چیزی که تو 90درصد بچهای پشت کنکوری و خونواده هاشون دیدم گفتم‌.

آخه کار خوب نیست مگر اینکه با همین درس ب جایی برسم اما من تو این قسمت از زندگیم موندم نمیدونم چطور ج ...

فعلا سعی کن تمرکزت رو درست بزاری گفتن بیا بریم یه جا بگو لباس ندارم نمیام بهتر می‌شینی خونه درستو میخونی 

من چیکار کنم خیلی خستم دلم گرفته پر بغضم خجالت میکشم با این لباس برم بیرون

مادرودختری باهاش حرف بزن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖