2777
2789

https://t.me/notpixel/app?startapp=f7148144213_s573809

با پرو. کسی میاد 

فقط کافیه پیکسل ها رنگ بزنید تمام.

خیلی ایردرآپای بیشتریم هست...

داگز - کتس - بلوم - ایلان ماسک (یه نوع ایردراپه) - تپ سواپ

خیلیاشون تا الان لیست شدن و پولم دادن ولی من چون وقت گیره بازی نمیکنم...

ولی اگه کسی وقتشو داشته باشه سرمایه گذاری توش میصرفه اینو بعنوان کسی که ارز دیجیتال کار میکنه میگم...

من همسترو پول کردم 570 هزار ازش بردم و برای ترید خیلی بدردم خورد اگه واقعا وقت گیر نبود بازی میکردم

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اونارو هم دارممماین بنطرم خیلی خوبه چون واس خود نات کوینه

وااقعا پس کار اتون درسته ای کاشکی یه خواهر داشتم مثل تو پولشو میخوردم       

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
چرا پولش بخوری عوض اینکه پول بزاری جیبش عجبا 😕🤣

شاید برای همینه خدا تک فرزندم کرد   

نه خب مال من و اون نداره     

پولشو میگرفتم ترید میکردم دوبرابرش میکردم بعد 9/10 پولشو بهش میدادم ولی کل سودشو میبردم برای خودم   

بازیش چجوریه؟ بلد نیستم؟

اون بالا عدد هس بزن رو اون

ی قسمت هس خودکار برات ماین میکنه اونو بزن هر ی ساعت 

بعد واست ی رنگ هایی میاره پایین صحفه میتونی پیکسل ها رو رنگ کنی امتیاز بگیری خیلی وقت نمیگیره.

[QUOTE=356030951]شاید برای همینه خدا تک فرزندم کرد نه خب مال من و اون نداره پولشو میگرفتم ترید ...

نه الان که گفتی کار میکنی روی ایردرآپ با اینکه حتی مستقل شدم و بدون خانوادم زندگی میکنم حسرت خوردم از اینکه چرا خواهر نداشتم که بفرستمش این بازیارو بکنه و بعد سر لیست شدن ایردرآپا پولشو میگرفتم و دو برابرش میکردم و سهمشو میدادم....

ترجیحا اگه خواهرم یا برادرم سنش زیر 12 سال بود بهترم بود اونوقت نمیدونست این چیزا چیه و به چشم سرگرمی بازی میکرد منم پولدار میکرد...

حییفــــ هزااااراااان حیییف     

منی که توی ارز دیجیتال کار میکنم خوب میدونم این ایردرآپا به چه هدف هست و چقدر میتونه خوب باشه...

هر کدوم از این ایردرآپا میتونه اینده داشته باشه ولی هدف همشون این نیست که کسیو پولدار کنه و یا پول زیادی بده هدف سرمایه گذاری توی ارز دیجیتال و اون ارز هست...

ایردرآپا از قدیم بودن خیلیاشون شکست میخورن ولی از بینشون بعضیاشونم موفق میشن و اینده دارن

[QUOTE=356031122][QUOTE=356030951]شاید برای همینه خدا تک فرزندم کرد نه خب مال من و اون نداره پ ...

تو وقتای بیکاری خب بزن اینارو مخصوصا اینی ک گفتمم ممکنه مث نات کوقن باشه چون خودش سازنده این بازی هستش.

[QUOTE=356031315][QUOTE=356031122][QUOTE=356030951]شاید برای همینه خدا تک فرزندم کرد نه خب مال من ...

در اینکه احتمال لیست شدنشون زیاده شکی نیست...

درضمن شاید شما ندونی ولی من توی این کار که بودم میدونم این ایردرآپا از چندین سال پیش بودن الان جدیدا صداشو در اوردن و با همستر و نات کوین همه خبردار شدن...

وگرنه از گذشته سایت هایی بودن که با انجام تسک بهت ایردرآپ میدادن و یا بازی داشتن و یا میگفتن فلان ویدیو رو ببین و لایک کن و کلی امتیاز و نظرسنجی شرکت کن و ایردرآپ ببر...

خب حقیقتا خیلی برام وقت گیره و کمیم حوصله سر بر اگه حوصلشو و وقتشو داشتم انجام میدادم مخصوصا بعضیاشو حس میکنم انگار ماین مخفی دارن و یا از گوشی زیاد مصرف میکنن و آسیب میزنن برای همین...

ولی اگه کسی داشتم برام بازی میکرد خیلی خوب بود بدبختی کسیم نیست مخشو بزنم اینکارو کنه     

فوقش از سهمی که میگرفتم 50 50 بهش میدادم چیزی که میدادو ترید میکردم و سودشو برای خودم میبردم پول اونم میدادم...

حــیــف نمیشه به این هدف شووم برسم