2777
2789
عنوان

کیا تو نوجوانی وزن کم کردن بیاین

98 بازدید | 14 پست

نمیدونم چیکار کنم ده بار رژیم گرفتم و ول کردم چون نمیدونم چی بخورم مامانم همیشه غذاهای چرب درست میکنه و من نمیدونم چی برای خودم درست کنم بخورم که لاغر شم صبحونه همیشه تخم مرغ آبپز میخورم ولی ناهار و شام رو نمیدونم چیکار کنم میخواستم برم مشاوره تغذیه خانواده ام نمی‌ذارن برم لطفا یکی بهم برنامه غذایی مناسب بده ۱۵ سالمه

....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا شماها مگه مدرسه ندارین؟ این وقت صبح نینی سایت چی کار میکنین

من آزمایش اپاندیس دارم بخاطر همون نرفتم 

الان مشکل تو منم؟🐈🩸

جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔

من ۱۶ سالگی شاید ۱۰ کیلو کم کردم ولی غیر اصولی همه موهام ریخت از قبل.ک هیچی ویتامین نداشتم تازه بعد رژیمه دیگه مردنی شدم الان باز چاق شدم نمیدونم چ کنم

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
ممن قبلا ک 15سالم بود مث تو بودمازدواج کردم از 48رسیدم63جالا چون تیروئیدم کم کار بود خیلی زیاد شدمال ...

چقد زود ازدواج کردی 

من 1ساله میرم باشگاه

جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔