2777
2789
عنوان

وااای دلم خنک شد کسایی که تاپیک قبلی بودن بیایید آخيش خوبش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 100 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من ناراحت شدم براش دلم براش سوخت گفتم یه چیزی بگم بخنده و آروم بشه .فکر کردم بامن هنگامی میکنه ...

میدونم چی میگی عزیزم من متوجهم قصدت این بود ازش دفاع کنی و میدونم رفتار اسی چقدر تند و بد بود اما خب همه یه جور نیستن مثلا من اگر بودم کلی باهات همراهی میکردم اصلا خودم یه چیز بدتر میگفتم به شوهرم اما اسی این مدلی بود که نمیتونه به شوخی هم توهین بپذیره

منم براش گزارش زدم خیلی روانی و بی ادب بود با همه دعوا داشت بدون هیچ دلیلی به خانواده طرف توهین میکرد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منکه گفتم الان تو میذاری دنبالم از بس لایکت کردم و جیگرم خنک شده بود با حرفات🤣🤣🤣🤣

نه بابا راحت باش مرسی از حمایتت

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
حالا هم باز تاپیک زده و با تمام وجود سپوردتمون به خدا 😂😐

اره خوندم . ولش کنید براش کامنت نذارید 

فکر کرده کیه. 

حالا خوبه همه هم بهش گفتن مقصره با این طرز بیانش🤣🤣🤣

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
نوشته خانمایی که هرچی از دهنتون در اومد بهم گفتید 😂

هنوزم پرروعه، و متوجه رفتار زشتش نشده و زبون درازه.عجباااا

کلا خودشم دنبال دعواست که دوباره تاپیک زده

دقییقااا 

بیاید دوباره براش گزارش بزنیم تاپیکش پاک بشه

میدونم چی میگی عزیزم من متوجهم قصدت این بود ازش دفاع کنی و میدونم رفتار اسی چقدر تند و بد بود اما خب ...

اره منم اینو متوجه شدم و کامنت های بعدش گفتم ببخشید و محترمانه حرف زدم و براش توصیح دادم.و خدانگهدارگفتم 

اما همش توهین هاشو ادامه می‌داد منم جوابشو دادم

منم براش گزارش زدم خیلی روانی و بی ادب بود با همه دعوا داشت بدون هیچ دلیلی به خانواده طرف توهین میکر ...

اره اصلا معلوم نبود فازش چی بود