یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخدا من ناراحت شدم براش دلم براش سوخت گفتم یه چیزی بگم بخنده و آروم بشه .فکر کردم بامن هنگامی میکنه ...
میدونم چی میگی عزیزم من متوجهم قصدت این بود ازش دفاع کنی و میدونم رفتار اسی چقدر تند و بد بود اما خب همه یه جور نیستن مثلا من اگر بودم کلی باهات همراهی میکردم اصلا خودم یه چیز بدتر میگفتم به شوهرم اما اسی این مدلی بود که نمیتونه به شوخی هم توهین بپذیره
منم براش گزارش زدم خیلی روانی و بی ادب بود با همه دعوا داشت بدون هیچ دلیلی به خانواده طرف توهین میکرد
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا