2777
2789
عنوان

وااای دلم خنک شد کسایی که تاپیک قبلی بودن بیایید آخيش خوبش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 100 پست

من داشتم بقیه ی فحشاشم میخوندم،دیدم ترکید

منم باردارم ولی وجداناً این رفتارا ربطی به تغییر هورمونا نداره😅

تازه میگفت چرا وارد بحث ما شدین،خب لعنتی خودت تاپیک زدی توضیح دادی😂

🙆 🤗 من به دستان خدا خیره شدم...معجزه کرد 💚
اصن مشکل داشت ، حالا اولین کامنت من بودم باز خوبه چیزی به من نگفت

خدا بهت رحم کرد

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از بس خنک شدم از شست و شوهاتون فقط لایک میکردم🤣🤣🤣

عشقید بخدا  همتون😂😂😂

یسری صفحات رو نرسیدم بخونم ولی تا همونجایی که خوندم هم دم بچه هاحسابی گرمه

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
خودشم ترکید؟ خیلی بی ادب بود

نمیدونم . اره 

اسی میدونم قصدت عوض کردن حال اون خانوم باردار بوداما بعضی ها حتی به شوخی هم نمیپذیزن کسی بهشون توهین ...

بخدا من ناراحت شدم براش دلم براش سوخت 

گفتم یه چیزی بگم بخنده و آروم بشه .فکر کردم بامن هنگامی میکنه چمیدونستممممم میخواد پاچه بگیره!! میتونست بگه خدنکنه ولی یهووو شروع کرد به فحش

رفتار شماهم زشت بود من دلم سوخت...خنک نشد

هن؟؟؟

تایپکاشو میخوندی میفهمیدی چجور آدمیه کلا کمبود محبت داشت میخواست راس توجه باشه

همین مادرا در آینده بچه شونو کتک میزنن هرچیو خودشون دوس داشته باشن به بچه تحمیل میکنن

تو تاریکی خودمم بد هیچکیو نمیخوام 
دلت نسوزع بلد بود از پس خودش بر بیاد

اره وااای چقدر رو مخ بود

این دفاع نیست فکر نکن عاشق شوهرشه الان اون بدبختو کچل کرده با کاراش

🤣🤣واییی راس میگیا ب اینش فک نکردع بودم 

ولی یکی ک دهن همع رو سرویس کنع و رو اعصاب همع برع بجز خودم دلم میخاد

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

حالا هم باز تاپیک زده و با تمام وجود سپوردتمون به خدا 😂😐

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

تاپیک زده باز

چیه اسم تاپیکش؟؟ 😂😂😂

من داشتم بقیه ی فحشاشم میخوندم،دیدم ترکیدمنم باردارم ولی وجداناً این رفتارا ربطی به تغییر هورمونا ند ...

اره . عاشقتم🤣🤣❤️❤️