2777
2789

نه واقعا چرا فکر میکنین ازدواج دستاورده دختره ۱۵ سالشه هنوز درست و غلط و تشخیص نمی‌ده خوشحالم ک ازدواج کرده بزرگ حسابش میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون واقعا ازدواج آپولو هوا کردنه در جهت منفی ولی اونا هنوز جوگیرن فک میکنن کار مهمی کردن

خب ازدواجم کار همچین اسونی نیس ولی خب یک مرحله ای از زندگیه بعضیا شورشو درمیارن

خب تو این سن علاقه به ازدواج زیاده هرچی سن بالاتر بره طرف خودش یه پا مرد میشه😂😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم.  کاربری سومم هست.. باردارم این روزا یکم بی حوصله لطفا رعایت کنید ممنونم دوستای خوب چندین ساله
واقعیت وقتی من ازدواج کردم اصلا خودمو نگرفتم ولی چقدر حسادت و تحقیر دیدم قیدشونو برای همیشه زدم

خب اونایی ک حسادت دیدن میشن مثل همینایی ک خودشونو میگیرن شما آدم پخته ای هستید👌

آره واقعا من یه دوست داشتم دوران راهنمایی و دبیرستان خیلی هم با هم صمیمی بودیم اومد و این خانم عقد کرد و تا چند روز ندیدمش بعد چند وقت تو ایستگاه اتوبوس دیدمش داشتم از واحد پیاده میشدم شروع کردم به خندیدن و میخواستم بهش بگم سلام خوبی که تا منو دید یه دفعه روشو برگردوند و اصلا محل نذاشت منم دیگه باهاش قطع رابطه کردم و سپردمش به خاطراتم 😂🥴