بچها من پریودم عقب افتاده علائمم الان بی اعصابی پا درد یکمی کمر درد و اینکه بطرز عجیبی زود گرسنهام میشه بنظرتون ممکنه باردار باشم. این ماه یکمم استرس داشتم ممکنه عقب افتادنش از اون باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
سلام دوستان من دوماه پیش پری نشدم رفتم آزمایش دادم منفی شد حالت هاش داشتما مثل حالت تهو و کمر درد خستگی و تکرار ادرار بعد اون ماه شدم ولی نا منظم الآنم نا منظم حالت هاش دارم سینه هام سفت شدن تغییر کردن امروزم سنگین بلند کردم چند قطره خون اومد از واژنم دل درد شدید گرفتم با کمر درد ترسیدم نکنه باردار بودم نفهمیدم پول هم ندارم برم دکتر🥺میشه راهنماییم کنین خواهشن ترسیدم خیلی بد ۱۷ سالمه ی سال ازدواج کردم