2777
2789
عنوان

رفیقم کات کرده گریه می‌کنه ولی حق با پسره اس😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 81 پست
اونا از موجودیت دوس دختر تو خبر ندارن این دختره هم وقتی میبینه دوس پسرش حساسه که البته منم بهش حق می ...

اصلا چرا باید به بی تی اس فکر کنه مگه بابا بشین زندگیتو بکن پسر به این خوبی  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پسره کلی با خانواده و... 

رفیقم خیلی بد کرد خیلی  

همین دقیقا👏

🌸

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر مسخره خب علاقشه به اون ربطی نداره قرار نبود واقعا بره با پسرای بی تی اس باشه که ...

پسره اسکول

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

در حال حاضر فقط گوش شنوا و سنگ صبور دوستت باش، الان نه سرزنشش کن نه نصیحتش کن نه راه کار بده 

فقط اجازه بده متوجه بشه که درکش میکنی، ی ذره که آروم شد بهش بگو خاک توو سرت با این کارات. ولی الان فقط گوش شنوا باش 

درسته کار دختره هم زیاده روی بوده

ببین مردا بضی وختا از دخترا حساس ترن میبینی ب ی چیز الکی گیر میدن ک اصلا ب چشم ت نمیاد 

ببین این چقد رفته رو مخش ک کات مردع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

پسره خیلی حق داره 

به دوستت بگو گریه نکنه بشینه بی تی اس ببینه و گیف هاشو بفرسته... 

یکی از اشناها هر وقت میخواد کارش به ازدواج برسه 

ور میداره پسزه رو می چزونه عمدا 

میگه مثلا فلان پسر چقدر خوبه یا ظاهری یا اخلاقی تعریف میکنه

موردهاش هم می پره

بعد میشینه گریه که شانس ندارم! 

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤

از بابت نظرات بگم که افراط در علاقه بخاطره اینه که وقتی حرفای طرفداران دیگرو میشنون فکر میکنن اون شخص خیلی شخص مهمیه،مثلا همین گلزار چندین نفر براش رگ میزنن یا پسرا برای انا د ارماس شورشو دراوردن

بت سازی از ادمای عادی،معمولا هم بخاطر زیبایی نه صرفا هنر

و خب من خودم کره ای ها رو دوست دارم خودمم طرفدار بلک پینکم ولی اینطوریم نیستم که کل زندگیمو ول‌کنم بچسبم به یکی،اینجوریه تهش دو سه تا چیز از اون مورد علاقه هام دنبال کنم

و خدای آن سوی آسمان،نزدیک‌ تر از قلب به من🪄✨
ببین مردا بضی وختا از دخترا حساس ترن میبینی ب ی چیز الکی گیر میدن ک اصلا ب چشم ت نمیاد ببین این چقد ...

منکه بهش حق میدم 

به عنوان ی دختر اگه طرف مقابلم بیاد هی از ی بازیگر یا خواننده خانم تعریف کنه و فلان منم بر نمیتابم

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

حق با پسره هم هست حق داره ناراحت بشه 

ولی خب دختره هم باید منطقی فکر کنه  زیاده روی نکنه که پسره اینجوری حساس بشه

منم طرف مقابلم طرفدار یه خانم باشه که کل زندگیش بشه همون خب حسودی میکنم🥸😂

۲۷ سالشه بچه نیست که 

منکه بهش حق میدم به عنوان ی دختر اگه طرف مقابلم بیاد هی از ی بازیگر یا خواننده خانم تعریف کنه و فلان ...

دقیقا حق دارع

شما بنظرم برو لالا کن ساعت خوابت گذشته داری هذیون میگی حرفی ک بهت مربوط نیستو و تو شخصیتم نمیبینم با ...

ساعت خواب من به تو چه 

شخصیتتو که نشون دادی 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️