2821
2789
عنوان

نوزاد چهار ماهه

731 بازدید | 14 پست

چند بار در روز مدفوع می‌کنه ؟ شیرخشک میخوره 

سه چهار روز اسهال بود شیرخشک عوض کردم اسهال بند اومد ولی هنوز تعداد دفعش زیاده در روز ۵/۶ بار یا ۷ بار میشه . چی کنم خوب بشه میترسم وزن نگیرع دیگه 

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشید اسی روز نوشتم منظورم بار بود 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

شاید زیاد میخوره دخترم اینجوری بود زیاد میخورد زیاد پی پی میکرد

این شیرخشک رو زیاد میخوره 

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

من بچم تحت نظر فوق تخصصه گفت تا ۱۰بار در روز طبیعیه به شرطی که خوب شیرش بدی اگه شیر زیاد میخوره نگران نباش ولی محض احتیاط دو سه روز ادامه پیدا کرد یه متخصص کودکان ببرش

من بچم تحت نظر فوق تخصصه گفت تا ۱۰بار در روز طبیعیه به شرطی که خوب شیرش بدی اگه شیر زیاد میخوره نگرا ...

شیرخوب خوردن چنددقیقه، چندبار درروز؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
شیرخوب خوردن چنددقیقه، چندبار درروز؟

بستگی داره من شیر خشک رو نمیدونم بچم شیر خودمو میخوره هروقت بخواد و سرشو بماله به سینم بهش میدم سیر سیرش میکنم اوائل هر ۲ساعت یک بار معمولا ولی الان تعداد وعده هاش کمتر شده ولی مدت زمانی که شیر میخوره بیشتر

سلام خوبین ؟

جواب منو میدین🙏🙏🙏

من پنج روز پیش سقط با قرص انجام دادم بعدش نازایی نمیارم؟اخه سقطم با سایتوتیک از این قرص ها بود ،کسی رو میشناسی با سقط عمد دوباره باردار بشه ؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز