2777
2789
عنوان

شادمهر بازها بدوید :-)

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 50 پست
همین فردا اقای عن نیوز میزنه اینا تبلیغات خواننده لوس انجلو س ای میکنن  و مردم رو با شادمهری با ...

دکتر گاری جون تولدت مبارک نمیدونم دقیق باید بگم پیشاپیش یا پساپس؟ :-)

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شادمهر شوهرمه اهنگه رو برا من خونده😆😝

میدونستی شوهر عاشقه ژینا بوده؟😂😂

اخییییییییی

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
شادمهر شوهرمه اهنگه رو برا من خونده😆😝

منم یه مدت این توهم رو داشتم خوب میشی عزیزم :-)

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
صهباتوهم شادمهردوس داری.....سرنوشت قبلاام خونده...برم گوش کنم ببینم چه کرده

دیوونشم

قربونت برم پساپسه ولی هر وقت از دوست رسد نیکوست    

ببخش عزیزم روزش رو میگی؟

دوم بود عزیزم 

الهی زنده باشی آبانی عزیز میبوسمت