2777
2789
عنوان

اسم چند تا دسر می‌خوام

73 بازدید | 9 پست

به خواهرم گفتن طرز تهیه یک دسر رو بیارین حالا ما تو انتخاب دسر موندیم

میشه چند تا دسر خوب معرفی کنین که به فکر کسی ام نرسه

گاهی به قدر صبر بلا می‌دهد خدا

تیرامیسو 

چیز کیک 

کیک یخچالی 

روکر موز 

پان اسپانیا 

ماقوت زعفرانی 

پلمبیر 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دسر هست با پتی بور و شیر و کاکائو و خامه است خیلی خوشمزه است اسمشو نمیدونم 

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
کاش اسمشم بلد بودید در حیف شددد🥲

عزیزم اسم خاصی نداره دسر شکلاتیه

دوست داری دستورشو بهت بگم

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
البته میشه بگین؟!!!

سلام بهت 

اول یه لایه بیسکوییت پتی بور کف یه ظرف دلخواه میچینی بعد میریم برای سسش که شامل یه بسته شیر، نزدیک یه پیمانه آرد، یه پیمانه شکر،۴ قاشق پودر کاکائو،۵۰ گرم کره و چند پنس وانیله میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه تا داغه رو بیسکوییتا میریزیم و سطحشو صاف میکنم ، بعد میذاریم تو یخچال تا ۴،۵ ساعت استراحت کنه.میتونی روشو خامه قنادی هم بزنی که دلخواهه و با شکلات چیپسی تزئینش کنی

نوش جان 🥰