2777
2789
عنوان

خانما با تجربه بیان

42 بازدید | 5 پست

سلام 

من ۱۹ سالمه و مجردم

دیگه نمی‌دونم چیکار کنم 

بهداشت فردی رو هم رعایت میکنم اما خیلی وقت پیش کنار ناحیه تناسلی یه جوش چرکی (گرده اطرافش سیاه و وسطش قرمزه به صورت زخم که انگار دهانش بازه و حالت خیسی داره که شلوار بهش میچسبع) اولش کوچیکه ولی بعدش سیاهی دورش و قرمزیش بزرگ میشه و ازش خون میاد و بعد از گذشت مدتی که درد وحشتناکی داره میترکع و کلی چرک ازش بیرون میاد الآنم جاش کم کم داره رفته ولی داخلش خالیه لجز مانند 

رفتم دکتر گفت به اون قسمت ها تیغ یا ژیلت نزن 

همین فقط 

الان متوجه شدم دوباره بعد از مدت ها از اون جوش ها زدم این دفعه هم کنار ناحیه تناسلی اصلا برخورد نداره کنارشع کلا 

نمی‌دونم چیکار کنم لطفاً اگر کسی از این جوشا زده تجربه داره کمک کنه ممنون میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست از کجا میاد؟

منم داشتم،قسمت مهره پایین کمرم،ماهی یه بار چرک میکرد،بزرگ میشد،بعد خالی میشد و یه مدت خوب بود،دوباره همون وضعیت،رفتم دکتر،یه عمل کوچولو انجام دادم،خوب شدم،برو پیش یه جراح عمومی نشون بده

منم داشتم،قسمت مهره پایین کمرم،ماهی یه بار چرک میکرد،بزرگ میشد،بعد خالی میشد و یه مدت خوب بود،دوباره ...

چون تو ناحیه تناسلی هست گفتم اول برم پیش دکتر زنان مامایی نشون بدم اگر جواب نگرفتم حتما کاری که گفتی میکنم مرسی

چون تو ناحیه تناسلی هست گفتم اول برم پیش دکتر زنان مامایی نشون بدم اگر جواب نگرفتم حتما کاری که گفتی ...

خواهش میکنم،نگران نباش،کیست مویی هم باشه،اصلاً مسئله مهمی نیست و اصلاً هم خطر نداره