2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم صبر کن. و توکل بخدا کن. 

دوباره فردا پس فردا بی بی بزن.

منم دو روز درد پریودی داشتم و یکروزم لک دیدم. فکر کردم باردارم. اما... 

استرس نداشته باش. فقط صلوات بفرست و توکل بخداکن که مثبت بشه . ان شاالله نی نی تو دلت داری . 😍😙

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
ممنون عزیزم .یعنی ممکن این دردای پریودی علائم بارداری باشه؟؟

اره عزیزم. ۵۰ ۵۰ است. نمیشه قطعی نظر داد. چاره اش اینه فقط صبرکنی و ببینی خدا برات چی میخواد.

تو سایتی نوشته بود مارک vondfo و medihealth از برندهای معتبر بازار هستند؛ که می توان به نتایجش بیشتر اعتماد کرد.

بی بی چکcertain خیلی معتبره فکر کنم قیمتش ۵تومن باشه

از اینا هم بخر فردا پس فردا دوباره بزن‌ . ان شاالله به امید خدا باردار باشی گلم.

چندوقته اقدامی ؟

اره عزیزم. ۵۰ ۵۰ است. نمیشه قطعی نظر داد. چاره اش اینه فقط صبرکنی و ببینی خدا برات چی میخواد. تو ...

پناه برخدا .ولا دروغ چرا خیلی استرس دارم. 

این سومین ماه ولی فقط این ماه زیرنظر دکتربودم و لتروزول خوردم

پناه برخدا .ولا دروغ چرا خیلی استرس دارم.  این سومین ماه ولی فقط این ماه زیرنظر دکتربودم و لتر ...

من دوماهه که اقدام کردم و حسابی به خودم تو این ماه رسیدم و خوب خودمو شوهرمو تغذیه و تقویت کردم. پیاده روی و ورزش رو شروع کردم و حسابی به خودم ارامش دادم.

ولی درکمال ناامیدی پریود شدم با خونریزی کم. برعکس همه ماه های قبل خونریزی ام تیره رنگ و کمه. روز اول موعدم فقط دوبار لک دیدم بعدش دیگه از دلدرد و کمر درد داشتم جون میدادم. بعداز یکروز کامل درد وحشتناک پریود شدم و تمومه امیدمو و انگیزه امو از دست دادم. اینقد اروم بودم که حتی بی بی چک هم نخریدم و استفاده نکردم.

بخدا همش الکیه که میگن ارامش داشته باش ک بی خیال باش. من این ماه همش بیرون بودم وبه بچه فکر نمیکردم. تو خونه هم اهنگ ملایم میزاشتم ورزش میکردم. اما چه فایده.

هیچ انگیزه ای برای این ماه دیگه ندارم 😢.

چه خوب که برای ماه سوم از اقدامت رفتی دکتر

منم تصمیم دارم برم. پیش متخصص رفتی ؟

چی گفتی به دکترت ؟؟؟  چه روزی از سیکلت رفتی ؟ من الان روز دوم از پریودمه. قصد دارم برم پیش دکتر.برای چکاپ. منم این ماه سوم از اقداممه. ممکنه برای منم قرص بنویسه و سونو کنه.

چی گفتی به دکترت ؟؟؟  چه روزی از سیکلت رفتی ؟ من الان روز دوم از پریودمه. قصد دارم برم پیش دکتر ...

الهی عزیزم.اشکال نداره حتما فردابرو دکتر .من از اول ازدواجم پسش همین دکترمیرفتم.ماه سوم بهم لتروزول داد ک از شب سوم قاعدگی دوتاخوردم تا پنج شب.حتما فردابرو دکتر ک اگه دارو داد این ماه رو از دست ندی