2777
2789

ببین درکل خانواده شوهر ازعروس فقط حمالی وبله چشم قربان گفتن انتظار دارن خودت پرو کردیشون حالام قهری دیگه نرو خودت آشتی خودتو سبک نکن مطمئن باش بالاخره خودشون باهات صحبت میکنن شوهر منم همین بود ولی من۹ماه با خانواده اش قهرموندم ماهم تویه ساختمونیم هیچ وقت کارای مامانشو انجام نمیدم دیگه عادتشون شده انتظار ندارن خودش میره کمک مادرش تا حرف وحدیث نباشه و امسال عید هم پدرش بهم‌بی حرمتی کرد خودش با پدرش قهربود ۱ماه دیگه یاد گرفته که من مهمم نه اونا الانم دارم خونمو ازشون جدا میکنم چون میبینه دیگه نمیکشم چون دیگه مثل خودشون کولی بازی درمیارم تا یه چی میشه اینم چشش ترسیده میگه برات خونه بگیرم راحت توام بگیر تو مشتت شوهرتو بجنگ واسه زندگیت فقط خوبشو بگو بدیای اونارم به روش بیار خجالت بکشه نه با دعوا با زبون چرب 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
ببین درکل خانواده شوهر ازعروس فقط حمالی وبله چشم قربان گفتن انتظار دارن خودت پرو کردیشون حالام قهری ...

من اگه خونه گیرم بیاد میرم 

دارم بلند میشم اما نه به این زودی، فعلا نمی‌بینم و نمیخوام اونام منو ببینن 

بعصی کاربرا گفتن چرا خوبی میکردی حالا بیا تحویل بگیر یا چرا توقع داشتی 

آخه مگه میشه آدم احترام بزاره و جوابشو با توهین و فحش بدن، اونم نه خودش، خانواد آدم 

من خیلی شکستم، کاملا همه اون آدمی بودم یه شبه مرد، قلبم تو سینم سنگینی میکنه و هیچ کسی ندارم برا دردل 

من کاری کردم فقط برا این بوده که دارم الان دعای خیر مادر بزرگمو تو زندگی، مادرم میبینم 

مادربزرگم تا آخرین لحطه مادرم دعا خیر می‌کرد 

من یه بدی داشتم از خدا میترسیدم از اینکه سرم بیاد و خدا با پسرم یا دخترم امتحانم کنه 

خودمو تو سن کم به این حال پریشون انداختم به خاطر هیچی 

اگه فرضا تا زمان بلند شدنم از این خونه دیدمشون چجوری باشم 

مجبورم رفت آمد کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین درکل خانواده شوهر ازعروس فقط حمالی وبله چشم قربان گفتن انتظار دارن خودت پرو کردیشون حالام قهری ...

شما دردت خانواده 

من دردم شوهرمه 

حکایت یه چی میدزدن ازت میگی پیش دزد از دزد شکایت کنم 

من شوهرم هیچی نیست