2777
2789
عنوان

نامزدم همش میگه سرم شلوغه

181 بازدید | 9 پست

ما هفت ساله باهمیم از سال اول دانشگاه

کلا این ۷سال یه وقتایی کات کردیم ولی همو دوس داشتیم برگشتیم و همیشه عین چسب چسبیده بود به من و تنها دوست همدیگه بودیم و همیشه پیگیر حال من بود 

الان دیگه آخرای راهمونه و تازه هردو رفتیم سر کار و قراره چندماه پول جمع کنیم و بعد بیاد خواستگاری

الان یه ماهی هست رفته سرکار و اصلا مث قبل نیست

قبلا شبا چت میکردیم روزا زنگ میزدیم شوخی و خنده و بیرون میرفتیم ...محبت میکرد..... اما از روزی که رفته سرکار دیگه شبا حتی درست حسابی شب به خیر نمیگه

زنگ میزنم بی حوصله حرف میزنه و دلش میخواد زود قطع کنه...بیرونم ک اصلا نمیاد امروز بعد دو هفته کشوندمش بیرون اومد یساعت نشست بی حوصله از خاطرات سرکارش گفت و یه متلکم بهم انداخت که کسی تورو نمیگیره و بعدم زودی رفت

محبتم اصلا نمیکنه دریغ از یه کلمه ....

حتی امروز دقت میکردم با یه غرور و اعتناد به نفس خاصی کنارم راه میرفت

همیشه به من میگفت تو خیلی از من سرتری هرکی مارو ببینه منومسخره میکنه ....من الان چون استخدام دولتی هستیم مجبورم خیلی موجه تر بپوشم و خب قطعا کمتر از قبل به خودم میرسم

خواهرم میگه همین چندوقت کات میکنید رابطه ها سرد میشه و اینا

به نظرتون من حساسم یا قضیه جدیه....آخه یکم تنبلم هست

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

زیادی خودتو سبک نکن مشخصه حالا که به نون و نوایی رسیده نمیخوادت 

اگه تو ازش سرتری قبلا تو این فکر بوده که از طریق تو اونم به نون و نوایی برسه که الان خودش رسیده 

که قبلا هم از دهنش پرسده که ازش سرتری 

بهتره اینجور ادما رو ادم همون اول بشناسه بیخیال برو سر بعدی

ادم باید بگیره کنار گذاشتن ادم هارو 

غصه هم نخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلش خیلی سخته؟ شاید خیلی خسته‌ش میکنه

خسته کننده هست ولی خب کار هردومون یکیه شاید حتی من بیشتر ولی خب اون یکم تنبله

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
زیادی خودتو سبک نکن مشخصه حالا که به نون و نوایی رسیده نمیخوادت اگه تو ازش سرتری قبلا تو این فکر بود ...

آره من خیلی حمایتش کردم تو هر زمینه ای الانم میگم نکنه نگه داشته تا دقیقه آخر استفاده بکنه بعد کات کنه

ولی خب این هست که اوله کارشه ...از پسری ک قبلا کارش این بود گوشه خونه لم بده مادرش جلوش غذا بزاره حالا ۵صبح تا ۲ظهر سرکاره

اینطوریه پس یا خیلی تنبله یا مغرور شده😬

امروز بهم میگه از ظاهرم معلومه خستم...منم چون دوسش دارم گفتم عین شادومادایی خستگی چیه بعد کلا دقت میکردم چون تیپش بهتر شده خیلی مغرورتر راه میره قبلنا کنارم خیلی چلوسکیده راه میرفت همش ازم تعریف میکرد الان دریغ از ی کلمه

کمک مالی بهش کردی

آره

آره

دخترایی مثل شما زیاد دیدم 

غرور مردونشو زیر سوال بردی به مرد نباید کمک مالی کرد 

مردا از زنای اویزیون و ضعیف خوششون میاد 

زنای سطح بالا خاستگارم کم دارن به همین دلیل 

ازین که گذشت ولی این اشتباه توی ازدواجت نبر