2777
2789

من یکیو دوسش داشتم و اونم منو دوسم داشت دوسالی میشد آشنا بودیم اینا یه خانم تو فامیلشون بود ک خواهرش برا این در نظر داشت و با خانواده اینا خیلی صمیمی بودن روزی ک فهمید اومدن خواستگاری من از حسادت و فضولی خیلی راحت خودشو بروز داد ولی چون سیاست داشت الکی گف ناراحت شدم ک چرا به من چیزی نگفتید ولی این وسط هم از خواهرش تعریف میکرد تااینکع من یکی دوبار به خاطر سادگی ک کردم با اونی ک دوسش داشتم دعوا کردم و خانواده همسر آینده من هم فهمیدن ( خیلی اشتباه کردم به خاطر اون دوتا دعوام ) فرصت افتاد دست این خانم عمدی یه کارهایی میکرد که من عصبی بشم مثلا پیش من از خواهرش به خانواده همسر آیندم تعریف میکرد ک نظرشونو جلب کنه؛ عکساشو نشونشون میداد؛ یا مثلا یه بار منو از اینستاش هاید کرده بود ولی برا همسر آیندم استوریش باز گذاشته بود ک اون ببینه ریپلای بزنه؛ من از پشت صحنه خبری نداشتم فقط دیدم یهویی منو کنار گذاشتن خیلی راحت نمیدونی چه فشاری بهم وارد شده میگم خدایی ک جواب منو نده خدا نیس چون خودش دیده از ته قلبم چقدر دوسش داشتم و چطور باعث شدن؛ خودمو سرزنش میکنم چون اگه اون دوتا دعوا رو نمی‌کردم شاید الان همه چی جور دیگه ای میشد چون رفتار اون خانم رو می‌دیدم بداخلاق تر میشدم و همه چی علیه من شد سادگی کردم ولی من دوسش دارم 

عزیزم شاید اتفاق خوبی برات نمیغتاد ازدواج میکردی،دنبال جواب خدا نباش،باور کن خیلی ها جواب پس نمیدن .به آرامش برس 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا الکی خودتو سرزنش میکنی. اون آقا موندنی نبود.‌حتی اگه اون خانم پاش وسط نبود اون آقا رفتنی بود 

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
عزیزم شاید اتفاق خوبی برات نمیغتاد ازدواج میکردی،دنبال جواب خدا نباش،باور کن خیلی ها جواب پس نمیدن . ...

من به خاطر دعواهایی ک کردم از دستش دادم و اونم از فرصت استفاده کرد ک نظر اینارو کلا نسبت به من تغییر بده به قدری از من متنفر شدن ک خودم در تعجبم چطوری این اتفاق افتاد 

دقیقا 😔و من ناراحتم از اینکه چرا نتونستم عشقمو حفظ کنم

عشقت اگ عشق بود تورو حفظت میکرد نه ک دست و پاش سست بشه 

ببین مردم چه مادر و خواهر زرنگی دارن 

مادرا و خواهرا ماهم ساده 

فقط اون خانم چ پیگیری بوده 

خب میتونی بری نقطه ضعفشو پیدا کنی و عین خودش بدجنس وار عصبانیش کنی 

رابطتتو با همسرت خوب کن دفه دیگه ک دیدیش خیلی غیر مستقیم تیکه بنداز بهش

اره یکیو میشناسم خواهرش بدکاره بود انقدر ازش تعریف میکرد فرشته نشونش میداد دقیقا راست میگن ک طلا رو قایم میکنن و بنجلیجات رو جلو چشم میذارن🤧

عزیزم چرا الکی خودتو سرزنش میکنی. اون آقا موندنی نبود.‌حتی اگه اون خانم پاش وسط نبود اون آقا رفتنی ب ...

اینا از من انتظار یه دختر آروم و خوب رو داشتن ولی من دوبار باهاش دعوام شد خانوادش گفتن از الان اینجوری دعوا میکنید ببین آینده چیکار میکنید اگه اونا دوتا دعوا رو نداشتم خیلی چیزها پیش نمیومد...

فقط اون خانم چ پیگیری بوده خب میتونی بری نقطه ضعفشو پیدا کنی و عین خودش بدجنس وار عصبانیش کنی رابطتت ...

همسر من نیس نوعی نامزد بودیم خانواده ها درجریان بودن؛ چون با خانواده نامزدم در ارتباط بود و صمیمی بود حرفش برو داشت پیششون؛ با دوبار دعوا کردن من فرصت افتاد دستش 

فقط اون خانم چ پیگیری بوده خب میتونی بری نقطه ضعفشو پیدا کنی و عین خودش بدجنس وار عصبانیش کنی رابطتت ...

دیگه ارتباطی باهاشون ندارم این یکاری کرد ک کلا اونا منصرف شدن جوری رفتن پشت سرشون هم نگا کردن من دوسش دارم ولی اون دیگ راضی نشد 

همسر من نیس نوعی نامزد بودیم خانواده ها درجریان بودن؛ چون با خانواده نامزدم در ارتباط بود و صمیمی بو ...

اخه نوشتی همسر ایندم :/

پس اگ رفتن ک وللش ادمای بهتریم میان تو زندگیت غصشو نخور باو فک کن دوس پسرت بوده کات کردی

عشقت اگ عشق بود تورو حفظت میکرد نه ک دست و پاش سست بشه ببین مردم چه مادر و خواهر زرنگی دارن مادرا و ...

دقیقا من تنها موندم پیش اونا ؛ کسی هم نبود سیاست رفتاری بهم یاد بده اینم از فرصت استفاده کرد دست و دل اونا رو نسبت بهم سرد کرد جوری ک نبودم نشونم داد منم ترکش کردم به جای اینکه بمونم و درستش کنم ولی منتظر بودم اون سراغمو بگیره ک‌نگرفت این فضای خالی ک بین ما ایجاد شد باعث شد ک راحت تر کارش رو انجام بده و بگه دیدی دختره چه بد بود 

اخه نوشتی همسر ایندم :/پس اگ رفتن ک وللش ادمای بهتریم میان تو زندگیت غصشو نخور باو فک کن دوس پسرت بو ...

ب نوعی نامزد بودیم دوستی ساده نبود خواستگاری هم اومده بودن جدی بودیم