2777
2789

حدودا ۹یا ۱۰روز پیش بود تاندوم دستش کش اومده بود و خونه استراحت میکرد خیلیی خوب بود منچ بازی  میکردیم کل کل میکردیم مهمونی میرفتیم برنامه کودک نگاه میکردیم و ....😁😂

امروز عکس گرفت از دستش گفتن خداروشکر خوب شد 🥲😍امروز غروب داشت با داداشش صحبت میکرد و من داشتم ظرف میشستم بعد رفتم پیشش دستمو بوسید گفت اینمدت خیلیی همچی عالی بود خیلی بهمون خوش گذشت دلم میخاس بیشتر پیشت باشم ولی دلم برای کارم ،ماشینم و دوستام و جاده تنگ شده باید برم امشب🥺🥺بعدشم صحبت کردیم و موقع رفتن شد کلا بغض داشتم نمیتونستم حرف بزنم اونقدر محکم بغلم کرد و گفت فاطمه قبلا فکر میکردم  تو رو با دلم انتخاب کردم اما این چند مدت فهمیدم با دلم ی انتخاب عاقلانه کردم خیلیی دوستت دارمااا🥺🥺بعدم رفت ولی دلمم باهاش رفتت 😭نیم ساعت پیشم گفت رفتم گریه نکنی فردا غروب باز میام بعد آرزو میکنی کاش نمیوومدم (کلی زور زد ک بخندم)بزور میخندیدم ب حرفاش 

چقدر خوشحاله دستش خوب شدع ،حقیقتا منم خوشحالم ک دستش خوب شده و رفته 

دلم براش تنگ شده خونه خیلیی ساکتع تا وقتی بود موج  خنده و حرفاش و شوخیاش تو خونه ب راه بود 

در آخرم ی دعا میکنم البته هروقت شوهرم میره سرکار دعا میکنم ک خدایا چشمایی ک داره انتظار برگشتنشو میکشه  رو گریون نکن تو جاده فقط ب خودت میسپرمش🥲🥲🥺

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خدا حفظش کنه منم یه هفتست اومدم خونه مامانم که مامانم ببرم دکتر هی نوبتش لغو میشه دلم لک زده واسه شوهرم و خونمون شوهرمم صداش درومده  

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

خدا برای هم حفظتون کنه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍