2777
2789

سلام من این ماه ۳تا آمپول هاش ام جی زدم اما روز ۱۳ سونو گفت که فولیکولت۱۴ است و نمیشه که آمپول اچ سی جی رو بزنی. الان روز۱۹ ام تخمدانم از دیروز تیر میکشه انگار سفت میشه.. کسی میدونه چرا؟؟؟؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی آزاد میشه؟ دکتر که بهم امید نداد. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

منم دیروز سونو گفت ۱۵زیادامید نداشته باش بخاطر همین منم کلا این ماه بیخیال شدم ماه بعدبرم عکس رنگی بعد یه فکری برا سایز فولیکول میکنم.حالم خیلی گرفته س

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

امیدوارم عزیزم. درکت میکنم..منم امید ندارم

منم هر ماه آمپول میزدم همین مشکلو داشتم, تخمدانام به شدت تیر میکشید

دیگه دکتر گفت اگه این ماه حامله شدی که هیچ نشد باید بیای یه فکر دیگه کنیم

اون ماه حامله نشدم, قرار شد دو سه ماه از نظر فکری آزاد باشم بعد ببینم نظر دکتر چیه

دقیقا همون ماه اول که نه آمپول زدم نه هیچی, و فقط شاید دو سه بار اقدام داشتم حامله شدم

الانم دخترم نزدیک دوسالشه

اینارو تایپ کردم که بگم درسته آدم نمیتونه بی خیال باشه و دوست داره تمام تلاششو کنه ولی این بین یکم استراحت به خودتون بدین شاید خدا خواست باردار شدین

ممنون از همتون... منم این ماه دیگه قرص نخوردم... تا خدا چی بخواد