الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاپیک هات رو دیدم . کارت غلط بوده و باید بعدها تاوان این بی رحمی رو بدی . واقعا ظالمی که بلایی سر بچه ۱۴ ساله آوردی که قیدت رو زده و بی مادری رو به همچین مادری ترجیح داده
چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم
عمه اش به زور نمیتونه بچه ۱۴ذساله رو ببره.دختر ۱۴ ساله ای که از مادر کتک میخوره با یه مادر افسرده که حسی به دخترش نداره و دائما بهش حس ناکافی بودن میده معلومه کنار نمیاد. الانم پناهش عمه اش هست ولی مثل شما بی رحم نیست و مشخصا هنوز دلش والدینش رو میخواد
اختلافت با دخترت چی بود ی جوری نشه ۱۰ سال دیگه بدجوری پشیمون بشی دخترت تو سن حساسیهستش هر بلایی ممکنه سرش بیاد و یا وارد هر رابطه اییمیتونه بشه برای پرکردن خلاش
چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم
عمه اش هواسش هست فقط چون میگه دیگه هیچ وقت تهران نمیام ناراحتم میگه شما باید بیایید اراک
ولش کن زندگیت رو خوندم اگر عمه اش آدم درستیه بذار همونجا بمونه همون پسر بزرگت برا تمام عمرت بسه بدبختیاش
پسر اولش اوتیسمه بعد دوتا بچه دیگه هم اورده کاملا تقصیر خودشه . نباید به دنیا میاوردش مشکل مالیم ک د ...
بچه ناخواسته رو واقعا درک نمیکنین؟ میگه امکان سقط نداشته ب منم دکتر گفت محاله با روشهای پزشکی هم باردار بشی اما همون ماه اول با ی بار رابطه حامله شدم ب این میگن ناخواسته