2777
2789
عنوان

پسرا جواب بدن

274 بازدید | 17 پست

وقتی از یه دختری خوشتون بیاد و مستقیم نتونین بهش بگین یا حتی اصلا شرایط پیشنهاد دادن نباشه 

چه رفتار ها و ری اکشن هایی دارید !؟

و اینکه از کجا میفهمید دخترا به صورت غیر مستقیم، دارن بهتون نخ میدن ؟!

زیاد نگاه کردن به یه دختر میتونه به معنای این باشه که میخواین باهاش ارتباط بگیرین ؟!

لطفا همه ی سوالا رو جواب بدین خیلی برام حیاتیه 😅

خانم ها نظرات شما رو هم میشنوم :)

لطفا از جواب های بیخود بپرهیزید :///

یا کلا جواب ندید ممنون 💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زمان مجردیم خیلی گیراییم ضعیف بود وقتی می‌فهمیدم که خیلی دیر شده مثلاً پایان کل دانشگاه.

الان از پشت چت هم میفهمم.

سوال اولت من خیلی اهل این کارا نبودم خوشم نیومد از کسی چیزی نمی‌گفتم بهشون.

سوال. دو رو گفتم 

سه شاید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

دخترم 

ولی اینکه مردا زیاد به کسی نگاه کنن به معنای عشق و علاقه نیست ، چونکه مردا کلا به همه زیاد نگاه میکنن (منظورم به خانم هاست) و کلا مقایسه میکنن تو ذهنشون مثلا تو فکرشون میگن : این دختره مو مشکیه با اینکه بلوند دوست دارم ولی مشکی هم قشنگه هااااااا و خیلی مقایسه های دیگه 

ستاد آگاه سازی بانوان 

با تشکر 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
من زمان مجردیم خیلی گیراییم ضعیف بود وقتی می‌فهمیدم که خیلی دیر شده مثلاً پایان کل دانشگاه.الان از پ ...

نمیدونم چرا دلم برات سوخت 🤣🤣🤣🤣

بیشترم دلم واسه دختری سوخت که روی تو کراش داشته هی سعی میکرده تو رو متوجه کنه تو به خودت نمیگرفتی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خب بعضیا هم بخاطر اینکه طرف رو مخه یا ازش بدشون میاد نگاهش میکنم 

من خودم وقتی یکی یه چیزیش اوکی نباشه ، نگاهش میکنم و میم تو فکر میگم خدایا این چرا اینطوری کرده یا چرا فلان رفتار میکنه و..

پس نگاه کردن نمیتونه نشونه خوبی باشه 

بعد بنظرم بعضیا وقتی از کسی خوششون میاد خیلی عادی رفتار میکنن مثل من 

من کاملا معمولی رفتار میکنم و خیلیا هم مثل من هستن 

اونی هم که زیاد دور و ورت میپیچه بازم صرفا به این معنی نیس میخواد باهات بذه تو رابطه چون بعضیا واسه سرگرمی و اوقات گذروندن اینکار میکنن و واقعا قصد دیگه ای ندارن 

واقعا نمیشه واسه همه گفت که فلان رفتار انجام داد یعنی اره حتما ازت خوشش اومده 

گاهی بعضیا از یکی خوششون میاد ولی دوست ندارن باهاش وارد رابطه بشن مثه من که از خیلیا خوشم میاد ولی به خاطر یه سری ویژگی ها تمایلی ندارم باهاشون رابطه داشته باشم

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

نمیدونم چرا دلم برات سوخت 🤣🤣🤣🤣بیشترم دلم واسه دختری سوخت که روی تو کراش داشته هی سعی میکرده تو ر ...

بعد دو سال بهم گفت دوست داشتم بیایی خواستگاریم.

یکی دیگه بعد یه سال گفت یه همچین چیزی گفت.

زیاد بودن 

منم سر به زیر اصلا نمی‌فهمیدم 

خداییش دوست نداشتم همچین روابط رو .

الآنم مخالفم تایید نمی‌کنم این روابط رو.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بعد دو سال بهم گفت دوست داشتم بیایی خواستگاریم.یکی دیگه بعد یه سال گفت یه همچین چیزی گفت.زیاد بودن م ...

کدوم روابط گفت دوست داشتم بیای خاستگاری نگفت رل 😂

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

بعد دو سال بهم گفت دوست داشتم بیایی خواستگاریم.یکی دیگه بعد یه سال گفت یه همچین چیزی گفت.زیاد بودن م ...

سخت نگیر به قصد آشنایی باشه و خانواده ها در جریان باشن بعدم دو طرف حد و مرز نگه دارن چه اشکالی داره 

البته هر کس اختیار دار زندگی خودشه 

کدوم روابط گفت دوست داشتم بیای خاستگاری نگفت رل 😂

من کلی گفتم.

آره واقعا یه همچین حرفی زد پیامکی.

بازم هست ولی یادم نمیاد دیگه. 

سخت نگیر به قصد آشنایی باشه و خانواده ها در جریان باشن بعدم دو طرف حد و مرز نگه دارن چه اشکالی داره ...

خیلی باید مواظبت کرد و دل اصلا نبست. اینجوری اوکی هست.

ماکارونی آبکش میکردم یهویی نصفش ریخت تو سینک ظرفشویی از دست شماها ،