2777
2789

من دوس پسر ندارم اما دوستای دیگم دارن منم دلیل اینکه باکسی دوس نمیشم خانوادمن میترسم باکسی دوست بشم برام دردسر شه الان دیگه دوران ازدواج سنتی گذشته الان دیگه پسرا نگاه نمیکنن ببینن مادراشون براشون کبری سگ سیبیلو انتخاب کرده خودشون میرن دختر مورد علاقشونو انتخاب میکنن اینجوری پیش بره من میمونم راهکار بدین دوستان چیکارکنم با خانوادم خانوادم اگه باکسی دوست شم و بفهمن دیگه نمیذارن برم دانشگاه😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم بچه که نیستی نزار بفهمن ، ضایع بازی در نیار

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

ازدواج های سنتی الان مثله قدیم نیستن

قبل از اینکه نامزد یکی شیش ماه تا یک سال دختر و پسر باید باهم در ارتباط باشن خیلی خوبه پسری ک سنتی میاد جلو یعنی هم‌واقعا قصدش ازدواجه و هم اینکه از نظر مالی هم اوضاعش خوبه

مدرنم سختیا خودشو داره 

اصلانم اینجوری نیست..سنتی هگ پسره وای نمیسته نگاه کنه مادر یه پیشنهاد میده چندین ماه یا جندسال میرن میان زیر نظر خانواده اگرهدو طرف اوکی بودن قبول میکنن...

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

اتفاقا اصلانم اینطوری نیست

خیلی از پسرا هنوزم منتظرن از طرف خانواده براش زن انتخاب کنند

اینایی ام که دوستن حتی این کارو میکنن اگه خانوادشون بگه نه قبول میکنن و میسپرن ب خانواده

منم دلم میخاد دوس پسر داشته باشم امروز حرف از ازدواج بود گفتم دوستم همسن منه با دوس پسرش که فامیلاشونه ازدواج کرده گف ایشالا توام یه بخت خوب نصیبت بشه گفتم من دوس دارم با یه پسری که دوسم داره ازدواج کنم ن ازدواج سنتی

مگه قراره خانوادت بفهمن؟

80 درصد دختر پسرا پنهون میکنن هروقت باهم به نتیجه رسیدن تفاهم پیدا کردن مطمئن شدن همو برای زندگی میخوان خونواده رو درجریان میزارن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

ن نمیخام واسه خودم دردسر درست کنم

خب دیگه ؛ فقط کافیه تو خونه تلفنی باهاش صحبت نکنی یا چت زیاد نکنی حله

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰