من دوس پسر ندارم اما دوستای دیگم دارن منم دلیل اینکه باکسی دوس نمیشم خانوادمن میترسم باکسی دوست بشم برام دردسر شه الان دیگه دوران ازدواج سنتی گذشته الان دیگه پسرا نگاه نمیکنن ببینن مادراشون براشون کبری سگ سیبیلو انتخاب کرده خودشون میرن دختر مورد علاقشونو انتخاب میکنن اینجوری پیش بره من میمونم راهکار بدین دوستان چیکارکنم با خانوادم خانوادم اگه باکسی دوست شم و بفهمن دیگه نمیذارن برم دانشگاه😒
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب عزیزم بچه که نیستی نزار بفهمن ، ضایع بازی در نیار
۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار میکنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
قبل از اینکه نامزد یکی شیش ماه تا یک سال دختر و پسر باید باهم در ارتباط باشن خیلی خوبه پسری ک سنتی میاد جلو یعنی همواقعا قصدش ازدواجه و هم اینکه از نظر مالی هم اوضاعش خوبه
اصلانم اینجوری نیست..سنتی هگ پسره وای نمیسته نگاه کنه مادر یه پیشنهاد میده چندین ماه یا جندسال میرن میان زیر نظر خانواده اگرهدو طرف اوکی بودن قبول میکنن...
منم دلم میخاد دوس پسر داشته باشم امروز حرف از ازدواج بود گفتم دوستم همسن منه با دوس پسرش که فامیلاشونه ازدواج کرده گف ایشالا توام یه بخت خوب نصیبت بشه گفتم من دوس دارم با یه پسری که دوسم داره ازدواج کنم ن ازدواج سنتی
خب دیگه ؛ فقط کافیه تو خونه تلفنی باهاش صحبت نکنی یا چت زیاد نکنی حله
۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار میکنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰