2777
2789

ممنون میشم قطع کاربری کنیدمنو

فقط دوستانی که این تاپیک رامیبینن بیزحمت به اونایی که بعداقراره بگن داستان دروغیش رابستن وخودش راقطع دسترسی کردن بگن اون دنیاشون رابیشترازاین آبادنکنن!!!!

یه چی دیگم بگم به اون خانمهایی که میگن یک زن دیپلم خانه داراستعدادنداره،واقعاخجالت آوره

یعنی مادربزرگها ومادران خیلیامون همه بی استعداد بودن!!خیلیاشون هنرهایی دارن که خانم دکترا ندارن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داستان زندگی شمارو تو علاقه مندیا گذاشته بودم ک یه فرصت مناسب بخونم   چه بد

123 اورژانس اجتماعی (کودک آزاری، خشونت علیه زنان و ...) و 129 مشاوره حقوقی رایگان دادگاه در صورت مشکل تماس بگیرید کمکتون میکنن

من هر چند روز یکبار یه تاپیک اعتراصی از شما میبینم راجع به حذف نشدن داستان زندگیتون یا درگیری با داستان زندگیتون یا منتقدها یا طرفدارانتون 

خودشو نخوندم ولی اگه اینجا اینقدر ازارتون میده چرا میاین دوست من؟

حیفه اعصابتون مخدوش میشه خوب 

فصای عمومی هست دیگه چهار  نفر تایید میکنن چهارنفر هم طبعا تکذیب میکنن چهارنفر هم انتقاد دارن به کل ماجرای مطرح شده عجیب نیست که

حال متکلم از کلامش پیداست

سلام مطمئنین که میخواین کاربریتون بسته بشه؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام مهشید جان.من داستان شما رو خوندم واقعا برام جذاب بود امیدوارم همیشه تندرست و زندگیت پر از شادی و اتفاق های خوب باشه

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)

داغون شدم دیگه.به چیزخوردن افتادم

واقعا چی بگم ازدست یه سری آدمها

بخدا طلاها ومدالهایی که دادن به من واسه خودتون

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤