2777
2789
عنوان

مامانا لطفا یه لحظه بیاین

65 بازدید | 13 پست

دخترم 4 ماهشه 11 روزه پی پی نکرده شیاف هم براش گذاشتم ولی بازم شکمش کار نکرد دکتر هم بردمش یه شربت داد و گفت اگه خوب نشد شیاف بزار همه اینکارا رو کردم باز دسشویی نکرده میتونین راهنمایی کنین چیکار کنم؟

کسی که به پشتکار خود اعتماد دارد ارزشی برای شانس قائل نیست☝✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من ني ني ندارم اما شنيدم شكم بچرو با روغن زيتون ماساژ بدي خوبه.و يا اينكه قسمت مقعدش يكم وازلين بزني شايد موقع مدفوع كردن اذيت ميشه طفلك.

بعد ي كار دگ هم خوبه اينكه بچرو ب شكم بخوابوني پاهاشو بگيري با ملايمت مثل ي دايره پاهاشو تكون بدي ب حركت روده و ايناش كمك ميكنه.

انشالله حالش خوب بشه

دعا كن منم زود مامان بشم

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

عزيزم من ني ني ندارم اما شنيدم شكم بچرو با روغن زيتون ماساژ بدي خوبه.و يا اينكه قسمت مقعدش يكم وازلي ...

همه اینکارا رو هم کردم فقط کوچولوم انگار به روغن زیتون حساسه پوستش چون یکم دونه های ریز زد وقتی روغن زدم به شکمش با وجود همه این کارا بازم خوب نشده😔😔😔

امیدوارم به زودی مامان بشی دوستم

همه اینکارا رو هم کردم فقط کوچولوم انگار به روغن زیتون حساسه پوستش چون یکم دونه های ریز زد وقتی روغن ...

عزيزمممممم   ببرش پيش متخصص گناه داره.

انشالله...ممنون گلم

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

عزيزمممممم    ببرش پيش متخصص گناه داره. انشالله...ممنون گلم

بردم یه شربت داد که اونم تاثیری نداشت گفت اگه بازم خوب نشد شیاف بزار که دیشب گذاشتم براش بازم پی پی نکرد.اصلا بیقراری نمیکنه نمیدونم چیکار باید بکنم

دختر منم دقیقا چهار ماهگی اینطوری شد .هر دکتری بردم خوب نشد .اخرش خاک شیر با یه کم اب جوش یه تیکه کوچیک قند گذاشتم دم کشید دو سه تا قاشق دادم خورد سریع شکمش کار کرد .الانم وقتی یوبس بسه همین کازو میکنم 

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
دختر منم دقیقا چهار ماهگی اینطوری شد .هر دکتری بردم خوب نشد .اخرش خاک شیر با یه کم اب جوش یه تیکه کو ...

مشکلی نداره خاک شیر بدم به بچه 4 ماهه؟