2777
2789

امروز اومد گف ی دخترس شمارشو میدم بهش پیام بده میخواد با تو اشنا بشه منم هیچی ازش نپرسیدم گفتم حتما قصدشون جدیه میخواد اشنا بشه با منم

با دخترع یکی دو کلمه حرف زدم تا داداشم از شرکت اومد

گف تو شرکت باهاش اشنا شدم دوسال ازم بزرگتره

دخترع متولد۷۸ داداشم۸۰

بعد ب داداشم میگم همینجوری حرف میزنی یا قصدت جدیه گف جدیه

بچههه ها من الان چ کنم گفته ب مامان فلا چیزی نگو

الان نمدونم چ کنم راهنمایی کنید اگ میدونستم دوسال بزرگه اثن بهش پیام نمیدادم😐

مشکلی نداره  ما تو فامیلمون عادیه زندگی خوبی هم دارن 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداوکیلی 2 سال بزرگتر چیزی نیست

وقتی هم ازت خواسته به مادرت نگی یعنی تو رو محرم دونسته و نباید بگی

ثانیا بچه که نیست 23 سالشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

هیچوقت قاطی رابطه‌ برادرت با دوست دخترش نشو تا زمانی که هنوز دوست دختره اینجوری طرفین جوگیر میشن فقط ...

بخدا من اصن خبر نداشتم خودش اومد گف پیام بده دخترع خودش خواسته با من اشنا بشه

دوسال چيزي نیس ولی سن داداش شما کمه برای ازدواج 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
بخدا من اصن خبر نداشتم خودش اومد گف پیام بده دخترع خودش خواسته با من اشنا بشه

باید میگفتی من اینکارو نمیکنم 

خودت اول درست حسابی باهاش اشنا شو 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️