2777
2789
عنوان

بیاین بگین رفتارم چطور بود

95 بازدید | 23 پست

امروز سرکلاس استاد داشت درس میداد بعد من یه جارو ننوشته بودم از استاد سوال کردم دیدم یکی از بچه ها داره مسخره بازی درمیاره رفتار منو مسخره میکنه پیش بغل دستیش منم گفتم من سوال پرسیدم خنده نداره اینجا مدرسه نیس میخندی اونم گف ن من به تو نمیخندیدم (زر میزد) بعد استاد چن لحظه بعدش گف اخلاق چیز خوبیه بنظرتون بد بود رفتارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید جواب میدادی ادمایی ک اینجورن احترام گذاشتنو بلد نیستن سطح فرهنگشون پایینه از این ب بعد همچین موردیو دیدی بی تفاوت باش خودتو هم شان اونا نکن 

تیکر بارداری نیست!

راس میگی جوابشونو بدم بدتر میکنن

افرین نقطه ضعفت دستشون میفته هرچقدراهمیت ندی این تو مغزشون تداعی میشه ک اونا برات اهمیتی ندارن و کم کم خودشونو ازت دور میکنن و این ب نفعته

تیکر بارداری نیست!

افرین نقطه ضعفت دستشون میفته هرچقدراهمیت ندی این تو مغزشون تداعی میشه ک اونا برات اهمیتی ندارن و کم ...

راس میگی جواب بدم بدتر میشه مثلن اون روز یکیشون بهم گف فلانی چیشده چرا داری لبخند میزنی داری به کراشت فکر میکنی؟ گفتم من نمیدونم کراش با کدوم ک نوشته میشه اونوقت تو میگی کراش؟ دهنشو بستم حالا نمیدونم دارن شوخی میکنن یا ایسگا میگیرن

راس میگی ولی از دفعه ی بعد که میدونم کرم دارن و میدونم که باز کرم بازی در میاره جوابشو اصلننن نمیدم

اره بابا محل نده

به عنوان کسی که ترم هفته میگم تو دانشگاه کلی ادم دیوونه و ردی مدی هس که تازه میفهمی بین کیا اومدی درس بخونی اصلا نباید حسابشون کرد و رو داد بهشون🤚🏻👺

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

بنظرت رفتارم بچگانه بود که استاده اون حرفو زد؟

استاد که نمیدونه چی شده گفته شاید الکی پریدن به هم

ما یه بار تو کلاسمون یه دختره با یه پسره دعواش شد بدبخت نمیدونست چی کار کنه 😂😂😂

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍