2777
2789

ویدیوش که طلافروشه گذاشت اینستا دیدین؟

حالا اینا به کنار کامنتارو کاش میدیدین

خیلیا گفته بودن وایی شما طلافروشی یا کارت فضولی تو کار دیگرانه اخه بتوچه فلان چقدم لایک خورده بود

پشم واسم نموندهههه

ملت دارن از خرابا دفاع میکنن

ما فرزندان کوروشیم..🤍

آره کامنتارو خوندم اعصابم خورد شد

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که دفاع میکنن و میخوان عادی سازی بشه

خودشون اینجورین یا میخوان بشن که تلاش میکنن

زمینه سازی کنن😒

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

آره کامنتارو خوندم اعصابم خورد شد

همینجا نینی سایتم دیدم یارو از صیغه ساعتی دفاع میکرده

اون از اینستام اینم از این سایت اونم از زندگیم..

ما فرزندان کوروشیم..🤍

اونایی که طلافروشه رو کوبوندن حتما از دار و دسته ی همین زالوهان دیگه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

چرا نمیفهمم چی میگی؟

ولی درهرصورت وقت و اینترنت خودتون رو حتی برای دیدن ویدئوهای امثال این ادما هدر ندید

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چرا نمیفهمم چی میگی؟ولی درهرصورت وقت و اینترنت خودتون رو حتی برای دیدن ویدئوهای امثال این ادما هدر ن ...

ازبس هول کردم و حرص خوردم خودمم نمیدونم چی نوشتم

یه خانم طلافروش ویدیو گرفت درمورد این توضیح میداد که یه اقا اومده مغازش از قضا قرار بوده با همسرش بره مسافرت ولی دوسدخترش ناراحت میشده

اینم ۲۲ میل طلا خریده واسه دختره که قهر نکنه🌚

ما فرزندان کوروشیم..🤍
چرا نمیفهمم چی میگی؟ولی درهرصورت وقت و اینترنت خودتون رو حتی برای دیدن ویدئوهای امثال این ادما هدر ن ...

طلافروشه تو پیجش تعریف میکرد که ی اقایی اومد ی طلا برای دوست دخترش گرفت  چون میخواست با زنش بره سفر و دوست دختره ناراحت شده بوده. و تعجب کرده بود چرا ی مردی برای سفر رفتن با زنش به دوست دخترش باج میده

همتا اسم خـودمه♥
همینجا نینی سایتم دیدم یارو از صیغه ساعتی دفاع میکردهاون از اینستام اینم از این سایت اونم از زندگیم. ...

دیشب اون پست دیدم کامنتارو خوندم 

خیلی شیک فیلترم خاموش کردم و دیگه نرفتم😑😑😑

پست ها یکی از یکی داغون تر 

همینا میشن الگو شوهرامون دیگه

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خاک دو عالم برسر اون مرده و دوست دختر کنن!!! اون زنه طلافروشه خیلی خوشگله ولی

عجیبه فکر کردم فقط خودم دیدم فیلمشو

کلا فضای اینستا و کامنتاش خیلی سم شده جدیدا پر بچه مچه شده

ما فرزندان کوروشیم..🤍
ازبس هول کردم و حرص خوردم خودمم نمیدونم چی نوشتمیه خانم طلافروش ویدیو گرفت درمورد این توضیح میداد که ...

ملت میشه در صحنه هم گفته بودن به توچه  اره؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دیشب اون پست دیدم کامنتارو خوندم خیلی شیک فیلترم خاموش کردم و دیگه نرفتم😑😑😑پست ها یکی از یکی داغو ...

همینجا نینی سایتم کم نیست ازشون

انقد سر این بحثا دست به یقه شدیم با بقیه

ما فرزندان کوروشیم..🤍