2777
2789
عنوان

آرسو میباشم .. یه مین کام آن💃

673 بازدید | 53 پست

عایا آرسو با هنر آشپزی زبانزد عام و خاص خود😆در این مسابقه شرکت کند یا نکند؟

رودر وایسی نکنین راستشو بگین ..

یه چیز تو مایه ها استمبلی کامینگ سوون ...

تعداد رای : 58
نظرسنجی
دوس میدارم کند😍
36
62%
نبابا نکند😒مسغره است😒
22
37%
بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزینه هیچکدام😂😂😂

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
نکند نکند آرسو نکند😂😂😂😂

نمیکنم عصنشم😂

گزینه هیچکدام😂😂😂

همون مورد دو رو بزنی حله

من ک هنرتون ندیدم والا 

ولی شرکت کنین چیزی ک ازدست نمیدین فقط یه زحمت عکس دیدن و لایک کردن برای بقیه میشه 😂😂😂

ببخشید آرسو جان شوخیدم

به هرروز این شانس رو بده 💖تازیباترین روز زندگی ات شود⁦⁩💹💞
با استنبولی میخوای شرکت کنی؟ 

نه یه چیز تو مایه ها همون😁

نه نکن  هنوز قبلی از ذهنم پاک نشده 😳😝😂

😂😂 عجب موندگاری ای داشت ولی