2777
2789
عنوان

نامزدم

196 بازدید | 10 پست

خانمها من تازگی با یکی اشنا شدم .نامزدم به من میگه من تو راب.ه خشونت و کتک و ...میخوام حالا نمیدونم‌چیکار کنم از به طری خیلی دوسش دارم قد بلند و پولدار و تحصیل کردست ولی این حرفو زد شاخ دراوردم😭😭یعنی مریضه یا اکثر اقایون اینطورین و این چیزارو میخوان

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باطنشو تازه نشون میده یعنی چی کتک بزنه؟سادیسمیه

اره راستش یکم بهش وابسته دارم میشم تازه ۶ ماهه اشنا شدیم.اخه من واقعا از مجردی خسته شدم‌همه ویژگی های مثبتو دارم ولی تا الان خیلی سخت میگرفتم تو انتخاب همسر نمیدونم یعنی اینم‌رد کنم دیگه کی میمونه برامم

اره راستش یکم بهش وابسته دارم میشم تازه ۶ ماهه اشنا شدیم.اخه من واقعا از مجردی خسته شدم‌همه ویژگی ها ...

ببین اگر میتونی درستش کنی باهاش بمون 

ببر مشاور و اینا 

فانتزیشه دیگه

ببین اگر میتونی درستش کنی باهاش بمون ببر مشاور و اینا فانتزیشه دیگه

اخه واقا ادم بدی هم نیست ولی نمیدونم چرا رو این موضوع گیر داده .کلا رکه ولی همه چی راستشو میگه این ویژگیش خوشم اومد ولی.میگه اولش این موضوع بنظرت شاید وحشتناک بیاد ولی بعد ازدواج انجام بدیم قول میدم کم کم خوشت بیاد نمیدونم بخدا😭

اخه واقا ادم بدی هم نیست ولی نمیدونم چرا رو این موضوع گیر داده .کلا رکه ولی همه چی راستشو میگه این و ...

عزیزم منم نگفتم ادم بدیه 

تو دوست داری تو هر رابطه ج...سی کتک بخوری و...؟؟ اگر دوست داری حرفی نیست 

خودت شاید اذیت بشی 

میگم اینو درستش کنه 

باز اره دیگه دمش گرم رک و روراست اولش گفته نرفتی ازدواج کنی بفهمی اینطوریه