2777
2789

نمی‌دونم چیکار کنم 

پریشونم

همدیگر رو دوست داشتیم 

اما میگه با بیماریم نمیتونم 

گفتم یه ماه برو فکر کن رو حالت تجدید نظر کن

خوب میشی 

بخدا حمایتش هم میکردم 

فقط گاهی ناراحتی پیش میومد اینم طبیعه

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلن بااادم دوقطبی نمیشه زندگی کرد الکی عمرتو هدر نده خوشگلم 

من خودم به خاطر این موضوع طلاق گرفتم

چون واقعا یه آدم مودی به تمام معنا 

که این بیماری رو همه ی کارهاش تاثیر گذاشته بود 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

دختر ادم با فردی که روان سالم داره ازدواج میکنه به چالش میخوره چه برسه فرد مقابل مشکل داشته باشه. 

😑😑🫤🫤

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

این کار رو شما باید میکردی

یه درجاتی از دوقطبی اصلا قابل تحمل نیست

برو فکر کن چیه؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

از بیمار دو قطبی فرار کن

دمش گرم که خودش باهات کات کرد

خواهرم چند سال با شوهرش که دو قطبی بود زندگی کرد بعد چند سال با بچه یه ساله دوم نیاورد طلاق گرفت

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

دختر ادم با فردی که روان سالم داره ازدواج میکنه به چالش میخوره چه برسه فرد مقابل مشکل داشته باشه. 😑 ...

دختر نیستم که آخه من

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

فرار کن فراررررررررررررر چه اصراری داری به نابود شدنت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا دوست داشته که خودش میخواد جدا بشه

بلایی سرت میاره وقتی برین زیر یک سقف که هیچ کس به دادت نمیرسه

دوقطبی قابل درمان نیست چقدر دوستت داشته که ولت کرده .

مطمئن باش بهترین شوهر گیرت میاد ولش کن 

اگر روانشناس تشخیص دو قطبی داده، عجیبه ک شما هنوز مایل به ادامه دادنی…! شاید نمیدونی این بیماری ینی ...

آره دو سال تحت درمان 

نمی‌دونم چیه