2777
2789

چیه این اعتیاد واقعا

فک کن یکیو می‌شناسی کل معیاراتو داره همه چیتون عین همه اصن فک میکنی نیمه گمشدته ولی اعتیاد داره. خیلی بده ها.واقعا چیه این اعتیاد که حتی بهترین آدمارو بیچاره می‌کنه میدونم دوسم داره وقتی چشاشو میبینم دلم میخواد بمیرم ولی به این فک نکنم ک این آدم تموم شدس.کاش چیزی به اسم اعتیاد وجود نداشت💔

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/

اگر دوستت داره میتونه ترک کنه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش ب خاطر عشقی ک بهت داره ترک کنه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ولی ممکنه لغزش کنه مصرفشم چیز کمی نیست هروئینه

وای  ب فکر خودت باس قرار بچه بیاری   ـ نزار بابای بچت معتاد باشه  ــ عزیزم فقد  دلت ب خودت بسوزه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

ولی ممکنه لغزش کنه مصرفشم چیز کمی نیست هروئینه

شتتت اصلا چرا باهاش حرف زدی؟ 

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

مگه سیگارع که بتونه هروئین حتی بعد سالهاهم دلش میره سمت هروئین

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

میدونی تا حالا عشقشو اعتراف نکرده سر بسته بهم میفهمونه.میگه یکی هست خیلی دوسش دارم ولی جرعت نمیکنم بهش بگم.میگه اگه یه روز باهام اوکی بشه سریع ترک میکنم و خودمو براش درست میکنم🥲

بازم میشه عاشق شد و دوباره و دوباره.اصلا به خودت تلقین نکن که اولین وآخرین باره که عاشق شدی.قیدشو بزن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
خیلی شرایط سختیه.میخواد ترک کنه

نهایت تلاشت رو کن ک درست بشه     حداقل بفهمی ک تلاش کردی برای وجودش  

نهایت تلاشت رو کن ک درست بشه حداقل بفهمی ک تلاش کردی برای وجودش

اگ دلیل نداشته باشه ترک نمیکنه میگه فقط زمانی ترک میکنم ک اون کسی ک دلیلمه باهام وارد رابطه بشه