یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توی پاییز ن کل سال شاخک های بینی ام خیلی بزرگ شده به خاطر حساسیت زیاد درمان نداره کلا
نمیدونم شاخک بینی چی هست ولی من حساسیت فصلی شدید داشتم منظورم آبریزش بینی اونم تو کل ماه های سال....الان چند روزی میشه ک دارم روغن سیاه دونه میریزم تو بینیم یه قطره بنظرم خیلی تاثیر داشته ۸۰ درصد برطرف شده حساسیتم.....بازم تا درگیر میشم استفاده میکنم
عزیزم یکم بیشتر توضیح بده قربونت دقیقا چی خوردی گرمیجات....و اینکه الان رنگ زبونت صورتیه؟؟ چ مدت سفی ...
برنج شیرینی جات ترشی لبنیات اینارو نخور سرچ کن هر چیزی که سردی میاره بزار کنار
عرق زنیان گرمه بعد غذا یه استکان بخور اگه دوست داشتی چای بخوری با دارچین یا وقتایی که عادت ماهانه هستی ترشی شیرینی به هیچ عنوان نخور به جاش دارچین بریز تو آب گرم بخور بیشتر سردی بدن از شیرینی جات هست زیاد مصرف میکنی؟
منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
اولا که مصرفش کم کن وقتی م این دوتا میخوری باهاش سیر بخور که طبعتو متعادل کنه بعد غذا عرق زنیان حتما بخور اگه تپلی هستی شکمت بزرگه برا سردی بدن هست این عرق کلا ورم از بین میبره
منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم