2777
2789
عنوان

باز پاییز شد آلرژی من شروع

183 بازدید | 27 پست

ای خدا این چه دردیه پاییز که میشه 

معده من بهم میریزه تا دی ماه یعنی زجر میکشم 

مردم الژی میزنه به بینی و ریه گلوشون من میزنه به معدم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بینی خیلی خوبه اصلا نمیتونم نفس بکشم شبا خواب ندارمهیچ دارویی جواب نمیده به نظرم معده بهتره دردش تا ...

نه نه 

نمیدونی چه دردیه نه میتونم غذا بخورم نه هیچی 

همش بیحالم رفلاکس اسید معده 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
تازه برو خدا رو شکر کن که تایم آلرژی ات کمه دائمی مثل من نیست ۱ سال خورده ای هست که اینجورم

خیلییی حس بدیه خیلییی دارم عذاب میکشم 

نه نه نمیدونی چه دردیه نه میتونم غذا بخورم نه هیچی همش بیحالم رفلاکس اسید معده

بازم زجر ات کمتره 

خواب که داری

تایم اش کمه منی که حتی با جراحی ام برمیگرده چی حساسیت دارم خیلی شدید شاخک های بینی ام خیلی بزرگ شده

دارو ام اثر نداره دائمی هست کلا 

چند وقت دیگه احتمالا به خواب تنفس از دهان دندون هام خراب میشه

دکتر رفتی

بازم زجر ات کمتره خواب که داریتایم اش کمه منی که حتی با جراحی ام برمیگرده چی حساسیت دارم خیلی شدید ش ...

هردو درد بدی هستن 

چند سال پیش که سر دخترم باردار بودم اینجور شدم که دیگه هر بار پاییز همین وضع بقیه فصل ها خوب خوبم آره رفتم گفت ورم معده دارم گه دارو اینا داد فقط همین فصل اینجور میشم 

تحمل کن بازم وضعت بهتر از منهدارویی چیزی نیست که علائم ات رو کمتر کنه

انشاالله شمام خوب شی گلم واقعا درک میکنم چه دردی تحمل میکنی 

واقعا عذاب میکشم خیلی بی حالم ضعف شدید

بازم زجر ات کمتره خواب که داریتایم اش کمه منی که حتی با جراحی ام برمیگرده چی حساسیت دارم خیلی شدید ش ...

عزیزم منم  آلرژی دارم و شاخک های بینیم بزرگ شده و تنفسم بخصوص شب  سخت شده،شما شاخک بینیتون را جراحی کردید؟ راضی بودید؟ چقدر دوام داشت؟

انشاالله شمام خوب شی گلم واقعا درک میکنم چه دردی تحمل میکنی واقعا عذاب میکشم خیلی بی حالم ضعف شدید

عزیزم یه ساعت مشخص که میای رو بگو که بیام خیلی از اندامت تعریف کرده بودن

انقد منتظرت موندم زیر پام علف سبز شد خخخخ